Denizli’de yaşanan sel felaketi vatandaşları ikiye böldü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.06.2023 - 10:53, Güncelleme: 06.06.2023 - 10:53
 

Denizli’de yaşanan sel felaketi vatandaşları ikiye böldü

Denizli’de günlerdir yaşanan kuvvetli yağışlar nedeniyle birçok bölgede meydana gelen sel felaketi ile büyük çapta zararlar oluştu. DSİ’nin 100 yılda bir yaşanan sel afeti olarak nitelendirdiği felaket vatandaşları ikiye böldü.

Kuvvetli yağışların günlerdir devam ettiği Denizli’de, meydana gelen sel olayları sosyal medyada vatandaşları ikiye böldü. 100 yılın dev altyapı projesi olarak yapılan çalışmaların kuvvetli yağışlara yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar tepki gösterdi. Bir kısım vatandaş ise DSİ tarafından yapılan açıklamada 100 yılda bir yaşanan sel afetinin olduğu, buna karşı yapılan alt yapı çalışmalarının yetersiz kalmasının normal olduğunu dile getirdi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!  Yağmursuyu ve kanalizasyon hatları 100 yıl sorun yaşanmayacak şekle getirildiği belirtilen 100 Yılın Dev Altyapı Hamlesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmişti. Son günlerde Türkiye’de birçok ilde ve Denizli’de yaşanan kuvvetli yağışlar sel felaketine neden oldu. Denizli’de de arka arkaya yaşanan kuvvetli yağışlarda oluşan yıkımlar ekipler tarafından telafi edilmeden yeniden yağışın gerçekleşmesi zararın boyutunu daha çok arttırdı. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! Yerleşim alanlarının ve nüfusun arttığı Denizli’de, daha önce belki de hiç kimsenin görmediği yağışların yaşanması ile birlikte yollar çöktü, sokaklar adeta dereye döndü. Ev ve işyerlerini su basarken tarım arazileri zarar gördü. Bu kadar kuvvetli yağışların yaşanması ile alt yapının yetersiz olmasının başlıca sebeplerinin atılan çöplerin kanalizasyonları tıkadığı ile birlikte belediyelerin su giderlerini düzenli bir şekilde temizlemediği iddia ediliyor. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! Bu arada yaşanan sel felaketinin ardından belediyeler tarafından yaraların sarılmaya çalıştığı ve zarar gören yolların çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
Denizli’de günlerdir yaşanan kuvvetli yağışlar nedeniyle birçok bölgede meydana gelen sel felaketi ile büyük çapta zararlar oluştu. DSİ’nin 100 yılda bir yaşanan sel afeti olarak nitelendirdiği felaket vatandaşları ikiye böldü.

Kuvvetli yağışların günlerdir devam ettiği Denizli’de, meydana gelen sel olayları sosyal medyada vatandaşları ikiye böldü. 100 yılın dev altyapı projesi olarak yapılan çalışmaların kuvvetli yağışlara yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar tepki gösterdi. Bir kısım vatandaş ise DSİ tarafından yapılan açıklamada 100 yılda bir yaşanan sel afetinin olduğu, buna karşı yapılan alt yapı çalışmalarının yetersiz kalmasının normal olduğunu dile getirdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

Yağmursuyu ve kanalizasyon hatları 100 yıl sorun yaşanmayacak şekle getirildiği belirtilen 100 Yılın Dev Altyapı Hamlesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmişti. Son günlerde Türkiye’de birçok ilde ve Denizli’de yaşanan kuvvetli yağışlar sel felaketine neden oldu. Denizli’de de arka arkaya yaşanan kuvvetli yağışlarda oluşan yıkımlar ekipler tarafından telafi edilmeden yeniden yağışın gerçekleşmesi zararın boyutunu daha çok arttırdı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yerleşim alanlarının ve nüfusun arttığı Denizli’de, daha önce belki de hiç kimsenin görmediği yağışların yaşanması ile birlikte yollar çöktü, sokaklar adeta dereye döndü. Ev ve işyerlerini su basarken tarım arazileri zarar gördü. Bu kadar kuvvetli yağışların yaşanması ile alt yapının yetersiz olmasının başlıca sebeplerinin atılan çöplerin kanalizasyonları tıkadığı ile birlikte belediyelerin su giderlerini düzenli bir şekilde temizlemediği iddia ediliyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Bu arada yaşanan sel felaketinin ardından belediyeler tarafından yaraların sarılmaya çalıştığı ve zarar gören yolların çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.