Denizli’de yeni hafta yağışlı olacak

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.03.2024 - 13:33, Güncelleme: 24.03.2024 - 13:33
 

Denizli’de yeni hafta yağışlı olacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 20 derece arası değişirken hava az bulutlu, rüzgar Kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de yeni haftada yağışlı bir havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün güneşli havanın hakim olduğu Denizli’de, Pazartesi gününden itibaren sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü öğle saatlerinden sonra başlayacağı tahmin edilen yağışların hafta boyunca ara ara etkisini göstermesi bekleniyor. Batı Kesimlerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor! Meteoroloji’nden apılan son değerlendirmelere göre; 25.03.2024 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile zamanla İç Anadolu’nun batısında, güney ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70-80 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı. Denizli’de 5 günlük hava raporu:
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 20 derece arası değişirken hava az bulutlu, rüzgar Kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Denizli’de yeni haftada yağışlı bir havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün güneşli havanın hakim olduğu Denizli’de, Pazartesi gününden itibaren sağanak yağışın etkili olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü öğle saatlerinden sonra başlayacağı tahmin edilen yağışların hafta boyunca ara ara etkisini göstermesi bekleniyor.

Batı Kesimlerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!

Meteoroloji’nden apılan son değerlendirmelere göre; 25.03.2024 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile zamanla İç Anadolu’nun batısında, güney ve güneybatı zamanla kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70-80 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.

Denizli’de 5 günlük hava raporu:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.