Denizli’de Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.08.2022 - 12:30, Güncelleme: 30.08.2022 - 14:06
 

Denizli’de Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı kutlandı

Denizli'de Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100’üncü yıldönümü nedeniyle kutlamalar yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü Denizli’de de törenlerle kutlandı. Tören, Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Törene, Denizli Milletvekillileri Nilgün Ök, Teoman Sancar, Yasin Öztürk, protokol üyeleri, askeri ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı. Vali Atik, Başkan Zolan askeri araca binerek tören birlikleri ve vatandaşları selamlayarak Zafer Bayramı’nı kutladı. Törenin devamında askeri personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiir okundu, halk oyunları ekibinin gösterisi sonrası geçit töreni yapıldı. Tören geçişine askeri tören birlikleri, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, sporcular katıldı.
Denizli'de Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100’üncü yıldönümü nedeniyle kutlamalar yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü Denizli’de de törenlerle kutlandı. Tören, Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

Törene, Denizli Milletvekillileri Nilgün Ök, Teoman Sancar, Yasin Öztürk, protokol üyeleri, askeri ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Vali Atik, Başkan Zolan askeri araca binerek tören birlikleri ve vatandaşları selamlayarak Zafer Bayramı’nı kutladı. Törenin devamında askeri personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiir okundu, halk oyunları ekibinin gösterisi sonrası geçit töreni yapıldı.

Tören geçişine askeri tören birlikleri, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, sporcular katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.