Denizli’deki orman yangını kontrol altına alındı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2023 - 19:19, Güncelleme: 15.08.2023 - 19:19
 

Denizli’deki orman yangını kontrol altına alındı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde başlayan orman yangını, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; bugün saat 14.30 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Bademli Mahallesi Armut Belen mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına Denizli Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görevli 4 helikopter, 3 uçak ve 1 İHA'nın yanı sıra 20 arazöz, 200 personel, 1 iş makinesi ve su ikmal aracı ile müdahale edildi. Denizli Büyükşehir ve Acıpayam Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek verdi. Yangın havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleler sonucunda 3 saat gibi kısa bir sürede kontrol altına alındı. Yangının daha hava kararmadan kontrol altına alınması, daha büyük bir tehlikenin önüne geçti. Soğutma çalışmalarına devam edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde başlayan orman yangını, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; bugün saat 14.30 sıralarında Acıpayam ilçesine bağlı Bademli Mahallesi Armut Belen mevkiindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına Denizli  Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görevli 4 helikopter, 3 uçak ve 1 İHA'nın yanı sıra 20 arazöz, 200 personel, 1 iş makinesi ve su ikmal aracı ile müdahale edildi. Denizli Büyükşehir ve Acıpayam Belediyesi ekipleri de çalışmalara destek verdi.

Yangın havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleler sonucunda 3 saat gibi kısa bir sürede kontrol altına alındı. Yangının daha hava kararmadan kontrol altına alınması, daha büyük bir tehlikenin önüne geçti. Soğutma çalışmalarına devam edilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.