Denizli'deki orman yangını söndürüldü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.01.2023 - 08:51, Güncelleme: 11.01.2023 - 08:55
 

Denizli'deki orman yangını söndürüldü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Karcı Dağının sarp bölgesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yağan yağmurla birlikte orman yangını söndü.

Merkezefendi ilçesine bağlı Başkarcı Mahallesi İsrafil Deresi mevkiindeki ormanlık alanda, saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını, geçen 9 saatin ardından kontrol altına alındı. Araçla ulaşımın olmadığı bölgede çıkan yangının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi koşulları ve şiddetli fırtınaya karşı mücadele eden orman işçilerine, çevre illerden sevk edilen ekipler de destek verdi. Diğer illerden gelen ve Denizli’den söndürme çalışmalarına katılan ekiplere vatandaşlar ve gönüllü gruplar tarafından su, ayran, ekmek ve çeşitli gıda maddeleri ikram edildi. Fırtına nedeniyle zaman zaman parlamalarım yaşandığı yangın bölgesinde, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazözler ve yangın söndürme işçileri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları devam etti. Kontrol altına alınan yangın gece yarısı başlayan yağmurla birlikte söndürüldü.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Karcı Dağının sarp bölgesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yağan yağmurla birlikte orman yangını söndü.

Merkezefendi ilçesine bağlı Başkarcı Mahallesi İsrafil Deresi mevkiindeki ormanlık alanda, saat 15.30 sıralarında başlayan orman yangını, geçen 9 saatin ardından kontrol altına alındı.

Araçla ulaşımın olmadığı bölgede çıkan yangının kontrol altına alınabilmesi için zorlu arazi koşulları ve şiddetli fırtınaya karşı mücadele eden orman işçilerine, çevre illerden sevk edilen ekipler de destek verdi. Diğer illerden gelen ve Denizli’den söndürme çalışmalarına katılan ekiplere vatandaşlar ve gönüllü gruplar tarafından su, ayran, ekmek ve çeşitli gıda maddeleri ikram edildi.



Fırtına nedeniyle zaman zaman parlamalarım yaşandığı yangın bölgesinde, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazözler ve yangın söndürme işçileri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları devam etti. Kontrol altına alınan yangın gece yarısı başlayan yağmurla birlikte söndürüldü.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.