Denizli'den Hacca gitti Mekke'de hayatını kaybetti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2019 - 21:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'den Hacca gitti Mekke'de hayatını kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan Necati Önür hacca gittiği Mekke'de hayatını kaybetti.  Denizli'nin Kale ilçesinde ikamet eden Önür çifti hac için Mekke'ye gitti. Çift, Mekke'de hem haccını yerine getirip hem de kurbanını kesti. Türkiye'ye dönecekleri zaman Necati Önür (70) hayatını kaybetti. Eşi Mevlüdiye Önür üzüntüye boğulurken, hayat arkadaşı ile gittiği Mekke'den yalnız dönüyor. Necati Önür'ün cenaze namazı Mekke'de kılınacak.   

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan Necati Önür hacca gittiği Mekke'de hayatını kaybetti. 


Denizli'nin Kale ilçesinde ikamet eden Önür çifti hac için Mekke'ye gitti. Çift, Mekke'de hem haccını yerine getirip hem de kurbanını kesti. Türkiye'ye dönecekleri zaman Necati Önür (70) hayatını kaybetti. Eşi Mevlüdiye Önür üzüntüye boğulurken, hayat arkadaşı ile gittiği Mekke'den yalnız dönüyor. Necati Önür'ün cenaze namazı Mekke'de kılınacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.