Denizli’li Çoban Koyun Otlatırken Ceset İle Karşılaştı

ASAYİŞ 13.04.2017 - 18:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’li Çoban Koyun Otlatırken Ceset İle Karşılaştı

Denizli Güney İlçesinde ikamet eden 40 yaşındaki tekstil işçisi Aladdin G.’nin cesedi koyunlarını otlatan bir çoban tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre Denizli’nin Güney İlçesinde bulunan Karaağaçlı Mahallesi’nde ikamet eden 40 yaşındaki tekstil işçisi Aladdin G.’nin cesedi boş bir alanda bulundu.   Sabah saatlerinden evinden çıkarak koyunlarını otlatmaya çıkaran bir çoban,koyunlarını otlatırken Aladdin G.’nin cesedi ile karşılaştı.Aladdin G.’nin tarım ilacı içerek intihar ettiği tahmin ediliyor.   Evli ve 2 çocuk babası olan Aladdin G.’nin cesedi çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarma ekiplerince incelemenin ardından otopsi için Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.   Olayla ilgili emniyet mensupları soruşturma başlattı.
Denizli Güney İlçesinde ikamet eden 40 yaşındaki tekstil işçisi Aladdin G.’nin cesedi koyunlarını otlatan bir çoban tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre Denizli’nin Güney İlçesinde bulunan Karaağaçlı Mahallesi’nde ikamet eden 40 yaşındaki tekstil işçisi Aladdin G.’nin cesedi boş bir alanda bulundu.

 

Sabah saatlerinden evinden çıkarak koyunlarını otlatmaya çıkaran bir çoban,koyunlarını otlatırken Aladdin G.’nin cesedi ile karşılaştı.Aladdin G.’nin tarım ilacı içerek intihar ettiği tahmin ediliyor.

 

Evli ve 2 çocuk babası olan Aladdin G.’nin cesedi çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen Jandarma ekiplerince incelemenin ardından otopsi için Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

 

Olayla ilgili emniyet mensupları soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.