Denizlili Model Okan Uzun Catwalk 1’incisi oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.11.2022 - 09:52, Güncelleme: 13.11.2022 - 10:01
 

Denizlili Model Okan Uzun Catwalk 1’incisi oldu

Bu yıl 22. kez düzenlenen Miss&Mr Model Of Türkiye’de 14 finalist arasında Catwalk kategorisinde, Denizlili modelist Okan Uzun ve Gizem Doğan birincilik koltuğuna oturdu.

Miss&Mr Model Of Türkiye’de kazananlar belli oldu. İzmir ve İstanbul’da yapılan ön elemenin ardından 14 kadın, 14 erkek finalist seçildi. Güzel ve yakışıklılar, fotoğraf sanatçısı Deniz Bayannaldüz’ün objektifi karşısına geçti. Kıyasıya mücadelenin sahne olduğu yarışmada, gala gecesi 31 Ağustos’ta Radisson Blu Şişli Otel’de yapıldı. 22. kez izleyiciyle buluşan organizasyonda jüri koltuğuna Wilma Elles, Chloe Loughnan, Ece Begüm Yücetan, Gökberk Demirci, Ümit Temurçin ve Amor Gariboviç, Akif Örük ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır oturdu. Faruk K ve Tolgay, şarkılarıyla renk kattı. Demet Şener ve geçen yılın Mr Model’i Mert Şeker’in sunduğu gecede, 14 finalist arasında erkeklerde 23 yaşındaki Denizlili Model Okan Uzun Catwalk kategorisinde 1’inci oldu. Bayanlarda ise Gizem Doğan 1’incilik koltuğuna oturdu. OKAN UZUN KİMDİR? 1999 Denizli/Acıpayam /Yeşilyuva Doğumlu. 23 Yaşında, Üniversiteyi beden eğitimi öğretmeni olarak tamamladı. Bu yıl Denizli’den, Miss&Mr Model Of Türkiye Yarışmasına İzmir Üzüm Klupta katılarak ön elemeleri geçerek finale kadar geldi. 14 finalistin arasında Catwalk kategorisinde birincilik koltuğuna oturdu. İyi bir derece elde eden Okan Uzun modelliğe devam ediyor.
Bu yıl 22. kez düzenlenen Miss&Mr Model Of Türkiye’de 14 finalist arasında Catwalk kategorisinde, Denizlili modelist Okan Uzun ve Gizem Doğan birincilik koltuğuna oturdu.

Miss&Mr Model Of Türkiye’de kazananlar belli oldu. İzmir ve İstanbul’da yapılan ön elemenin ardından 14 kadın, 14 erkek finalist seçildi.

Güzel ve yakışıklılar, fotoğraf sanatçısı Deniz Bayannaldüz’ün objektifi karşısına geçti. Kıyasıya mücadelenin sahne olduğu yarışmada, gala gecesi 31 Ağustos’ta Radisson Blu Şişli Otel’de yapıldı. 22. kez izleyiciyle buluşan organizasyonda jüri koltuğuna Wilma Elles, Chloe Loughnan, Ece Begüm Yücetan, Gökberk Demirci, Ümit Temurçin ve Amor Gariboviç, Akif Örük ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır oturdu.

Faruk K ve Tolgay, şarkılarıyla renk kattı. Demet Şener ve geçen yılın Mr Model’i Mert Şeker’in sunduğu gecede, 14 finalist arasında erkeklerde 23 yaşındaki Denizlili Model Okan Uzun Catwalk kategorisinde 1’inci oldu. Bayanlarda ise Gizem Doğan 1’incilik koltuğuna oturdu.

OKAN UZUN KİMDİR?

1999 Denizli/Acıpayam /Yeşilyuva Doğumlu. 23 Yaşında, Üniversiteyi beden eğitimi öğretmeni olarak tamamladı. Bu yıl Denizli’den, Miss&Mr Model Of Türkiye Yarışmasına İzmir Üzüm Klupta katılarak ön elemeleri geçerek finale kadar geldi. 14 finalistin arasında Catwalk kategorisinde birincilik koltuğuna oturdu. İyi bir derece elde eden Okan Uzun modelliğe devam ediyor.

 <a href=Okan Uzun Model" src="https://www.denizli20haber.com/images/d69dd6327713a7afc6cc515d93612530.jpg" style="height:751px; width:500px" />

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.