Denizlili Off-Roadcılardan Cumhuriyet konvoyu

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.10.2023 - 10:38, Güncelleme: 30.10.2023 - 10:47
 

Denizlili Off-Roadcılardan Cumhuriyet konvoyu

Denizli’de Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına katılan Off-Road kulüpleri caddelere renk kattı.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı etkinliklerle kutlanıyor. Denizli’de faaliyet gösteren Off-Road kulüpleri, Cumhuriyetin 100. yıldönümü etkinliklerine renk kattı. , DENDOFF PUSOFF20 ve Horoz Team ortaklığında Off-Road araçları Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde toplanarak kent merkezinde konvoy halinde Türk bayrakları eşliğinde tur attılar. Yoldan geçen diğer araç sürücüleri ve vatandaşlar korna ve alkışlarla destek verdiler. Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nden başlayan konvoy, İstiklal Caddesi, Çınar, Lise Caddesi, Şirinköy Caddesi, Çevik Kuvvet, Teras Park, Ali Aygören Bulvarı (askeri yol) Çamlık Bulvarı, Demokrasi Meydanı güzergahından devam ederek tekrar Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde son buldu. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’de Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına katılan Off-Road kulüpleri caddelere renk kattı.

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. yılı etkinliklerle kutlanıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren Off-Road kulüpleri, Cumhuriyetin 100. yıldönümü etkinliklerine renk kattı. , DENDOFF PUSOFF20 ve Horoz Team ortaklığında Off-Road araçları Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde toplanarak kent merkezinde konvoy halinde Türk bayrakları eşliğinde tur attılar. Yoldan geçen diğer araç sürücüleri ve vatandaşlar korna ve alkışlarla destek verdiler.

Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nden başlayan konvoy, İstiklal Caddesi, Çınar, Lise Caddesi, Şirinköy Caddesi, Çevik Kuvvet, Teras Park, Ali Aygören Bulvarı (askeri yol) Çamlık Bulvarı, Demokrasi Meydanı güzergahından devam ederek tekrar Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde son buldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.