Denizlili ortopedi doktorunun oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirdi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.07.2023 - 13:32, Güncelleme: 24.07.2023 - 13:32
 

Denizlili ortopedi doktorunun oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Denizlili Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor S.A.’nın oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden gencin durumu ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Denizlili ünlü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doçent Doktor S.A., ailesi ile tatile gittiği Bodrum’da, dün oğlu M.A. (17) denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Edinilen bilgiye göre, kuzenleri ile birlikte denize giren M.A., daha sonra kuzenlerinin gözlük almak için dışarı çıkıp geldiklerinde onu denizde yatar halde buldu. 3 dakikalık zaman diliminde gerçekleşen olayda M.A. kuzenleri ve çevredekiler tarafından denizin dışına taşındı. Müdahale sonrası hayata dönen M.A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü M.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Öte yandan M.A.’nın bugün doğum günü olduğu ve 17 yaşına gireceği öğrenildi. Doktor S.A.  2019 yılında da annesini denizde boğularak kaybetmişti. Doktor S.A.’nın yakınları M.A. için herkesten dua bekliyor. 
Denizlili Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor S.A.’nın oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden gencin durumu ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Denizlili ünlü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doçent Doktor S.A., ailesi ile tatile gittiği Bodrum’da, dün oğlu M.A. (17) denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Edinilen bilgiye göre, kuzenleri ile birlikte denize giren M.A., daha sonra kuzenlerinin gözlük almak için dışarı çıkıp geldiklerinde onu denizde yatar halde buldu. 3 dakikalık zaman diliminde gerçekleşen olayda M.A. kuzenleri ve çevredekiler tarafından denizin dışına taşındı. Müdahale sonrası hayata dönen M.A. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü M.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Öte yandan M.A.’nın bugün doğum günü olduğu ve 17 yaşına gireceği öğrenildi. Doktor S.A.  2019 yılında da annesini denizde boğularak kaybetmişti. Doktor S.A.’nın yakınları M.A. için herkesten dua bekliyor. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.