Denizlili Ressam Osman Özkan resim sergisi devam ediyor

DENİZLİ 01.12.2017 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Ressam Osman Özkan resim sergisi devam ediyor

Denizlili genç ressam Osman Özkan’ın Denizli Büyükşehir belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda açmış olduğu resim sergisi devam ediyor.     Denizli de doğup büyüyen ressam ilk orta ve lise öğrenimini Denizli de tamamladı.Osman Özkan lise sonrası Süleyman Demirel üniversitesinde üniversite hayatına başladı daha sonra  buradan ayrılıp  Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümünü tam burslu kazanarak Üniversite öğrenimini  orada tamamladı.   Osman Özkan halen İstanbul da kendi atölyesinde resim çalışmalarını sürdürüyor.  Sokak fotoğrafçılığı konusunda da çalışmaları olan Osman Özkan Denizli de ilk sergisini açtı.     

Denizlili genç ressam Osman Özkan’ın Denizli Büyükşehir belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda açmış olduğu resim sergisi devam ediyor.

 

 

Denizli de doğup büyüyen ressam ilk orta ve lise öğrenimini Denizli de tamamladı.Osman Özkan lise sonrası Süleyman Demirel üniversitesinde üniversite hayatına başladı daha sonra  buradan ayrılıp  Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar Bölümünü tam burslu kazanarak Üniversite öğrenimini  orada tamamladı.

 

Osman Özkan halen İstanbul da kendi atölyesinde resim çalışmalarını sürdürüyor.  Sokak fotoğrafçılığı konusunda da çalışmaları olan Osman Özkan Denizli de ilk sergisini açtı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.