Denizli’nin 2 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.03.2024 - 19:00, Güncelleme: 12.03.2024 - 19:00
 

Denizli’nin 2 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Denizli’nin iki ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalanırken çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde düzenlediği operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız tüfeğe el koyarken, 2 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yakalanan 2 şüpheli ile birlikte 270 gram kubar esrar, 13 adet lyrica hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 13 adet av tüfeği fişeği ile birlikte 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Denizli’nin iki ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalanırken çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde düzenlediği operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız tüfeğe el koyarken, 2 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda yakalanan 2 şüpheli ile birlikte 270 gram kubar esrar, 13 adet lyrica hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 13 adet av tüfeği fişeği ile birlikte 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.