Denizli’nin 3 ilçesinde Mart ayında eğitime kar engeli

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.03.2022 - 21:54, Güncelleme: 02.03.2022 - 21:54
 

Denizli’nin 3 ilçesinde Mart ayında eğitime kar engeli

Denizli’nin 3 ilçesinde yoğun kar yağışının ardından 03 Mart 2022 Perşembe günü tüm okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde etkisini gösteren kar, eğitime engel getirdi. Kale, Beyağaç ve Acıpayam ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 03 Mart 2022 Perşembe günü tüm okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim-öğretime devam edileceğini açıkladı. Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin ise idari izinle sayılacağı kaymakamlık tarafından belirtildi. Öte yandan, Denizli Valiliği tarafından açıklanan bilgiye göre; “2 Mart 2022 günü saat 20.30 itibari ile Muğla-Denizli karayolu Kale ilçesinden itibaren yoğun kar yağışı nedeni ile gidiş ve dönüş olarak ulaşıma kapalıdır. Karayolu ulaşıma açıldığında vatandaşlarımıza ayrıca bilgi verilecektir.” denildi.  
Denizli’nin 3 ilçesinde yoğun kar yağışının ardından 03 Mart 2022 Perşembe günü tüm okullarda yüz yüze eğitime ara verildi.

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde etkisini gösteren kar, eğitime engel getirdi. Kale, Beyağaç ve Acıpayam ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 03 Mart 2022 Perşembe günü tüm okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim-öğretime devam edileceğini açıkladı. Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin ise idari izinle sayılacağı kaymakamlık tarafından belirtildi.

Öte yandan, Denizli Valiliği tarafından açıklanan bilgiye göre; “2 Mart 2022 günü saat 20.30 itibari ile Muğla-Denizli karayolu Kale ilçesinden itibaren yoğun kar yağışı nedeni ile gidiş ve dönüş olarak ulaşıma kapalıdır. Karayolu ulaşıma açıldığında vatandaşlarımıza ayrıca bilgi verilecektir.” denildi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.