Denizli'nin Bekçileri Göreve Başladı

DENİZLİ 27.02.2019 - 18:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Bekçileri Göreve Başladı

Denizli'de Bekçiler için merkez karakol olarak belirnen Kınıklı Karakolunda görevlerine dün silah teslimiyle birlikte başladılar.     Denizli'nin merkezinde ve ilçelerinde göreve başlayan bekçiler, mahallelerde asayişin sağlanması, oluşabilecek suçların önlenmesi ve güvenlik olaylarına anında müdahale edilebilme noktasında katkı sağlayacak olan bekçiler göreve başladı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde dün itibariyle göreve başlayana bekçiler gündüz görev yapacakları bölgelerde keşif görevi gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde eğitimlerini tamamlayan bekçiler bu gece 22.00’den gece kent merkezi ve ilçelerde sabah saatlerine kadar görev yapacak.   Eğitimlerini tamamlayarak göreve başlayan bekçilere hizmet içi eğitim kapsamında İnsan Hakları, Halkla İlişkiler ve İletişim, Narkotik Suçlarla Mücadele ile araç durdurma ve silah kullanma teknikleri konusunda eğitim verildi.

Denizli'de Bekçiler için merkez karakol olarak belirnen Kınıklı Karakolunda görevlerine dün silah teslimiyle birlikte başladılar.

 

 

Denizli'nin merkezinde ve ilçelerinde göreve başlayan bekçiler, mahallelerde asayişin sağlanması, oluşabilecek suçların önlenmesi ve güvenlik olaylarına anında müdahale edilebilme noktasında katkı sağlayacak olan bekçiler göreve başladı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde dün itibariyle göreve başlayana bekçiler gündüz görev yapacakları bölgelerde keşif görevi gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde eğitimlerini tamamlayan bekçiler bu gece 22.00’den gece kent merkezi ve ilçelerde sabah saatlerine kadar görev yapacak.

 

Eğitimlerini tamamlayarak göreve başlayan bekçilere hizmet içi eğitim kapsamında İnsan Hakları, Halkla İlişkiler ve İletişim, Narkotik Suçlarla Mücadele ile araç durdurma ve silah kullanma teknikleri konusunda eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.