Denizli’nin duayen fotoğrafçılarından Mustafa Doğan vefat etti

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.06.2023 - 12:31, Güncelleme: 16.06.2023 - 12:31
 

Denizli’nin duayen fotoğrafçılarından Mustafa Doğan vefat etti

Denizli’nin duayen fotoğrafçılarından olan Özlem Color 2 Fotoğraf Stüdyo’nun sahibi Mustafa Doğan vefat etti.

Denizli’nin öncü fotoğrafçılarından olan Özlem Color 2 Fotoğraf Stüdyosu kurucularından Mustafa Doğan (71) hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Doğan, yaşlılığa bağlı hastalığı nedeniyle yaklaşık bir ay süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapattı. Doğan’ın ölümü ailesi ve fotoğrafçılık camiasını yasa boğdu. Mustafa Doğan’ın cenazesi bugün Asri Mezarlık Cami’de kılınacak Cuma namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verileceği öğrenildi.
Denizli’nin duayen fotoğrafçılarından olan Özlem Color 2 Fotoğraf Stüdyo’nun sahibi Mustafa Doğan vefat etti.

Denizli’nin öncü fotoğrafçılarından olan Özlem Color 2 Fotoğraf Stüdyosu kurucularından Mustafa Doğan (71) hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Doğan, yaşlılığa bağlı hastalığı nedeniyle yaklaşık bir ay süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapattı. Doğan’ın ölümü ailesi ve fotoğrafçılık camiasını yasa boğdu.

Mustafa Doğan’ın cenazesi bugün Asri Mezarlık Cami’de kılınacak Cuma namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.