Denizli’nin en işlek caddesinde yol çöktü!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.09.2023 - 09:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 09:22
 

Denizli’nin en işlek caddesinde yol çöktü!

Denizli’nin en işlek caddelerinden olan Merkezefendi Caddesi’nde yolun çökmesi sonucu 1 metre genişliğinde 3 metre derinliğinde göçük oluştu.

Olay, Merkezefendi ilçesi, Merkezefendi Caddesi'nde Sevgi Eli'nin önünde meydana geldi. Yağmurdan dolayı çöktüğü düşünülen yolda, yaşanan çökmenin ardından yapılan ihbar sonucu ekipler duba ve şeritle önlem aldı. Mahalle muhtarının görüşmesi sonucu ekiplerin bakım ve onarımın sabah yapılacağını belirttikleri iddia edildi. Yüz yılın alt yapısı olarak yapılan yolların yağmur sonrası çökmesine anlam veremeyen vatandaşlar yolun aniden çöktüğünü söyledi. Bakım ve onarım işlemi için sabah başlanacağını belirten vatandaşlar ağır tonajlı aracın geçmesi durumunda yolun çökebileceğini kazaya neden olabileceğini ifade etti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN! 1 DESKİ ekipleri olay yerinde! Çökmenin yaşanmasının ardından trafiğin bu şekilde devam ettiği yolda saatler sonra bölgeye DESKİ ekipleri sevk edildi. Merkezefendi Caddesi’nde yağmur sonucu çökme meydana gelen yolda DESKİ ekipleri çalışma başlattı. Yolda oluşan çöküntünün yanı sıra yolda enlemesine çatlaklar meydana geldi. Olay yerine gelen ekipler çökme ihtimali olan alanda kazı çalışması yaptı. Ekiplerin çalışması sonrası yolda dolgu yapılarak çalışma sonlandırıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN! 2
Denizli’nin en işlek caddelerinden olan Merkezefendi Caddesi’nde yolun çökmesi sonucu 1 metre genişliğinde 3 metre derinliğinde göçük oluştu.

Olay, Merkezefendi ilçesi, Merkezefendi Caddesi'nde Sevgi Eli'nin önünde meydana geldi. Yağmurdan dolayı çöktüğü düşünülen yolda, yaşanan çökmenin ardından yapılan ihbar sonucu ekipler duba ve şeritle önlem aldı. Mahalle muhtarının görüşmesi sonucu ekiplerin bakım ve onarımın sabah yapılacağını belirttikleri iddia edildi. Yüz yılın alt yapısı olarak yapılan yolların yağmur sonrası çökmesine anlam veremeyen vatandaşlar yolun aniden çöktüğünü söyledi. Bakım ve onarım işlemi için sabah başlanacağını belirten vatandaşlar ağır tonajlı aracın geçmesi durumunda yolun çökebileceğini kazaya neden olabileceğini ifade etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN! 1

DESKİ ekipleri olay yerinde!
Çökmenin yaşanmasının ardından trafiğin bu şekilde devam ettiği yolda saatler sonra bölgeye DESKİ ekipleri sevk edildi. Merkezefendi Caddesi’nde yağmur sonucu çökme meydana gelen yolda DESKİ ekipleri çalışma başlattı. Yolda oluşan çöküntünün yanı sıra yolda enlemesine çatlaklar meydana geldi. Olay yerine gelen ekipler çökme ihtimali olan alanda kazı çalışması yaptı. Ekiplerin çalışması sonrası yolda dolgu yapılarak çalışma sonlandırıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN! 2

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.