Denizli’nin halk plajı nerede?

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.03.2024 - 19:57, Güncelleme: 03.03.2024 - 20:26
 

Denizli’nin halk plajı nerede?

CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekibi Denizli sokaklarına çıktı. Cumhur İttifakı adayı Osman Zolan’ın 2019 vaatleri arasında yer alan Halk Plajı’nı vatandaşlara sordu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2019’daki Cumhur İttifakı adayı Osman Zolan’ın en parlak seçim vaatlerinden biriydi.  O Başkan oldu ama plaj hayali, gerçek olamadı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2019 Yerel Seçim öncesi dev projeler diye duyurmuştu 258 projesini. Denizi olmayan Denizli’ye halk plajı açacağını söyledi. Çizgi filmlerle, fotoğraflarla uzun uzun hayalini anlattı, “projemiz hazır” dedi, oy istedi, istediği oyu aldı. Sözlerinin üstünden çok yaz geçti. Gerçekleştirmeye yetecek kadar zamanı vardı ama yapmadı. Şimdi HALK PLAJI’nı ne gören ne de duyan var. CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekibi Denizli sokaklarına çıktı. “Halk Plajı” aradı. Denizli halkına sordu. “Halk Plajı nerede?” sorusunu duyan vatandaşların ilk tepkisi “dalga mı geçiyorsunuz?” oldu. Denizli’de halk plajı mı varmış diyen çoğunluk önce “şaka” yapıldığını zannetti. Kısa süreli şaşkınlıktan sonra ise tepkilerini dile getirdi. “Bu yalana inanmış mı bizimkiler?” diye sordu. “Gezerler gezerler vaat verirler, icraat yok” diyen halk, yaklaşan yerel seçimler öncesinde hayata geçmeyen projeler için hesap soracak mı? sorusu ise 31 Mart’ta yanıt bulacak. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekibi Denizli sokaklarına çıktı. Cumhur İttifakı adayı Osman Zolan’ın 2019 vaatleri arasında yer alan Halk Plajı’nı vatandaşlara sordu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2019’daki Cumhur İttifakı adayı Osman Zolan’ın en parlak seçim vaatlerinden biriydi.  O Başkan oldu ama plaj hayali, gerçek olamadı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2019 Yerel Seçim öncesi dev projeler diye duyurmuştu 258 projesini. Denizi olmayan Denizli’ye halk plajı açacağını söyledi. Çizgi filmlerle, fotoğraflarla uzun uzun hayalini anlattı, “projemiz hazır” dedi, oy istedi, istediği oyu aldı. Sözlerinin üstünden çok yaz geçti. Gerçekleştirmeye yetecek kadar zamanı vardı ama yapmadı. Şimdi HALK PLAJI’nı ne gören ne de duyan var.

CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekibi Denizli sokaklarına çıktı.

“Halk Plajı” aradı. Denizli halkına sordu. “Halk Plajı nerede?” sorusunu duyan vatandaşların ilk tepkisi “dalga mı geçiyorsunuz?” oldu.

Denizli’de halk plajı mı varmış diyen çoğunluk önce “şaka” yapıldığını zannetti.

Kısa süreli şaşkınlıktan sonra ise tepkilerini dile getirdi. “Bu yalana inanmış mı bizimkiler?” diye sordu.

“Gezerler gezerler vaat verirler, icraat yok” diyen halk, yaklaşan yerel seçimler öncesinde hayata geçmeyen projeler için hesap soracak mı? sorusu ise 31 Mart’ta yanıt bulacak.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.