Denizli’nin merkez ilçelerde trafo yangını!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.08.2023 - 10:25, Güncelleme: 20.08.2023 - 10:25
 

Denizli’nin merkez ilçelerde trafo yangını!

Denizli’nin merkez ilçelerinde sıcak hava ve aşırı enerji tüketimi nedeniyle iki mahallede bulunan trafolarda yangın çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne aynı günde gelen iki ihbarda, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde iki mahallede çıkan trafo yangını nedeniyle itfaiye ekipleri harekete geçti. Aşırı sıcakların yanı sıra vatandaşların serinlemek için çalıştırılan klimaların etkili olduğu düşünülen yangınlara itfaiye ekipleri müdahale etti. Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle’de meydana gelen trafo yangınına Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Diğer taraftan Pamukkale İlçesi, Deliktaş Mahallesi’nde meydana gelen trafo yangınına ise Kayalık İtfaiye Şube ekipleri müdahalede bulundu. Yangın kısa süre içerisinde söndürüldü. Çıkan yangın nedeniyle her iki mahallede de trafoların enerji sağladığı bölgelere elektrik verilemedi.
Denizli’nin merkez ilçelerinde sıcak hava ve aşırı enerji tüketimi nedeniyle iki mahallede bulunan trafolarda yangın çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne aynı günde gelen iki ihbarda, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde iki mahallede çıkan trafo yangını nedeniyle itfaiye ekipleri harekete geçti. Aşırı sıcakların yanı sıra vatandaşların serinlemek için çalıştırılan klimaların etkili olduğu düşünülen yangınlara itfaiye ekipleri müdahale etti.

Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle’de meydana gelen trafo yangınına Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

Diğer taraftan Pamukkale İlçesi, Deliktaş Mahallesi’nde meydana gelen trafo yangınına ise Kayalık İtfaiye Şube ekipleri müdahalede bulundu. Yangın kısa süre içerisinde söndürüldü.

Çıkan yangın nedeniyle her iki mahallede de trafoların enerji sağladığı bölgelere elektrik verilemedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.