Denizli’nin o ilçesinde soğuk hava hakim

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.11.2022 - 10:01, Güncelleme: 10.11.2022 - 10:01
 

Denizli’nin o ilçesinde soğuk hava hakim

Denizli’de dün gece en soğuk yerleşim yeri Çameli İlçesi oldu. Çameli’de düşük hava sıcaklığı gece -2 derece olarak ölçüldü. Sabah saatlerinde ise sıcaklık 0 (sıfır) derece olarak gözlendi.

Denizli’nin kışın en soğuk ilçelerinden olan Çameli’de gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi yaşandı. Gece termometrelerin -2 dereceye kadar düştüğü ilçede araçların camları buzlandı. Bazı vatandaşlar buzlanan araç camlarına, donuyoruz, soğuk, soğuksun Çameli, galiba donuyoruz, şeklinde yazılar yazdı. Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıldönümü nedeniyle, ilçe meydanında düzenlenen anma programında meydanda bulunan saat üzerinde sıcaklık 0 derece olarak gözlendi. Soğuk bir gün geçiren Çameli İlçesi’nde sobalar evlerdeki yerini aldı.
Denizli’de dün gece en soğuk yerleşim yeri Çameli İlçesi oldu. Çameli’de düşük hava sıcaklığı gece -2 derece olarak ölçüldü. Sabah saatlerinde ise sıcaklık 0 (sıfır) derece olarak gözlendi.

Denizli’nin kışın en soğuk ilçelerinden olan Çameli’de gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi yaşandı. Gece termometrelerin -2 dereceye kadar düştüğü ilçede araçların camları buzlandı. Bazı vatandaşlar buzlanan araç camlarına, donuyoruz, soğuk, soğuksun Çameli, galiba donuyoruz, şeklinde yazılar yazdı.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıldönümü nedeniyle, ilçe meydanında düzenlenen anma programında meydanda bulunan saat üzerinde sıcaklık 0 derece olarak gözlendi.

Soğuk bir gün geçiren Çameli İlçesi’nde sobalar evlerdeki yerini aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.