Denizli’nin o ilçesinin mahalleleri toz ve çamurdan kurtuluyor

DENİZLİ 22.12.2020 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’nin o ilçesinin mahalleleri toz ve çamurdan kurtuluyor

Denizli’nin Çameli İlçesi Yaylapınar Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Denizli’nin Çameli İlçesi Yaylapınar Mahallesi’nde kış ayında toz ve çamurdan geçilmeyen sokak ve caddeler kilit taşı döşenerek daha güzel hale getiriliyor. Yapılan çalışmaları yerinde takip inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylapınar Yayla Mahallesinde gerçekleşen Kanalizasyon Çalışmaları tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleşiyor” dedi   TOZ VE ÇAMURDAN ARTIK KURTULACAĞIZ Toz ve çamurdan artık kurtulacaklarını dile getiren Yaylapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan “Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ekibine çok teşekkür ediyorum. Kışın çamur, yazın toz olan yollarımız artık daha güzel ve kullanışlı olacak” diye konuştu.  

Denizli’nin Çameli İlçesi Yaylapınar Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

Denizli’nin Çameli İlçesi Yaylapınar Mahallesi’nde kış ayında toz ve çamurdan geçilmeyen sokak ve caddeler kilit taşı döşenerek daha güzel hale getiriliyor. Yapılan çalışmaları yerinde takip inceleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylapınar Yayla Mahallesinde gerçekleşen Kanalizasyon Çalışmaları tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri için kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleşiyor” dedi

 

TOZ VE ÇAMURDAN ARTIK KURTULACAĞIZ

Toz ve çamurdan artık kurtulacaklarını dile getiren Yaylapınar Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan “Belediye Başkanımız Cengiz Arslan ekibine çok teşekkür ediyorum. Kışın çamur, yazın toz olan yollarımız artık daha güzel ve kullanışlı olacak” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.