DenizliPlatformu'nun Dönem Sözcülüğü DENİB'den DSO'ya Geçti

DENİZLİ 19.02.2021 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

DenizliPlatformu'nun Dönem Sözcülüğü DENİB'den DSO'ya Geçti

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcülüğü devir teslim töreni yapıldı. Dönem Sözcülüğü Denizli İhracatçılar Birliği’nden Denizli Sanayi Odası’na geçti. DENİB Baş­ka­nı Hüseyin Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği’nde dü­zen­le­nen tö­ren­le Platform Söz­cü­lü­ğü­nü DSO Baş­ka­nı  Müjdat Keçeci’ye dev­ret­ti ve kendisine başarılar diledi.  

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcülüğü devir teslim töreni yapıldı. Dönem Sözcülüğü Denizli İhracatçılar Birliği’nden Denizli Sanayi Odası’na geçti.



DENİB Baş­ka­nı Hüseyin Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği’nde dü­zen­le­nen tö­ren­le Platform Söz­cü­lü­ğü­nü DSO Baş­ka­nı  Müjdat Keçeci’ye dev­ret­ti ve kendisine başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.