Denizlispor 3 puan için Samsun’a gitti

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.02.2022 - 09:53, Güncelleme: 19.02.2022 - 09:53
 

Denizlispor 3 puan için Samsun’a gitti

Altaş Denizlispor, Yılport Samsunspor maçının Denizli’deki hazırlıklarını tamamlayarak Samsun'a gitti.

TFF 1. Lig’de Altaş Denizlispor, 20 Şubat 2022 Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarına hız kesmeden devam eden yeşil siyahlı ekip, Denizli'deki hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Dün akşam İzmir'den Samsun'a giden Denizlispor, son idmanını bugün Samsun'da yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Son çıktığı maçta evinde Altınordu’yu 1-0 yenerek moral bulan horoz ligde 24 puanla 17. sırada yer alırken, Samsunspor ise 36 puanla 7. sırada yer alıyor.
Altaş Denizlispor, Yılport Samsunspor maçının Denizli’deki hazırlıklarını tamamlayarak Samsun'a gitti.

TFF 1. Lig’de Altaş Denizlispor, 20 Şubat 2022 Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarına hız kesmeden devam eden yeşil siyahlı ekip, Denizli'deki hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı çalışma ile tamamladı. Dün akşam İzmir'den Samsun'a giden Denizlispor, son idmanını bugün Samsun'da yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Son çıktığı maçta evinde Altınordu’yu 1-0 yenerek moral bulan horoz ligde 24 puanla 17. sırada yer alırken, Samsunspor ise 36 puanla 7. sırada yer alıyor.

Denizlispor Samsun'a gitti

Denizlispor Samsun'a gitti

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.