Denizlispor-Adanaspor karşı karşıya gelecek!

SPOR 03.11.2018 - 10:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor-Adanaspor karşı karşıya gelecek!

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Denizlispor, Adanasporu konuk edecek. Denizlispor karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.   Denizlispor-Adanaspor karşılaşması bugün (Cumartesi) Denizli Atatürk Stadın da saat 13.30'da başlayacak. Denizlispor sezondaki yükselişini evinde oynayacağı karşılaşmanın avantajını kullanarak liderlik yarışında yer almaya çalışacak. Denizlispor  bu sezon bazı sorunlar yaşasa da 'O sene bu sene' diyerek çıktığı Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.   Zorlu bir müsabakanın olacağı tahmin edilen Denizlispor - Adanspor karşılaşmasında gülen taraf kim olacak, maç sonunda belli olacak. Denizlispor bu sezon, son zamanların en iyi performansını sergilerken sezonda oynadığı maçlarda, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Yeşil-siyahlı ekip,  Lig'de 3. sırada 19 puanla yükselişini sürdürüyor.   Adanaspor ise bu sezon 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle Lig'de 11.sırada yer alırken 13 puanı bulunuyor.   Denizlispor kendi evinde Adanaspor ile yaptığı son 5 karşılaşmada 10 puanı hanesine yazmayı başardı. Adanaspor ise bu karşılaşmalarda 4 puan aldı. Yapılan karşılaşmalarda Denizlispor güçlü rakibi karşısında 5 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken 1 maçta mağlup oldu.   Denizlispor'un bu maçta etkili olması beklenen golcü futbolcuları, Mehmet Akyüz (4), Ziya Akkurt (3), Burak Çalık'ın (2) golü bulunuyor. Rakip takım Adanaspor'un golcü futbolcuları, Eren Keleş (3), Robert Feczesin (3) ve Ahmet Dereli'nin (2) golü bulunuyor.  

Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Denizlispor, Adanasporu konuk edecek. Denizlispor karşılaşmaya galibiyet için çıkacak.

 

Denizlispor-Adanaspor karşılaşması bugün (Cumartesi) Denizli Atatürk Stadın da saat 13.30'da başlayacak. Denizlispor sezondaki yükselişini evinde oynayacağı karşılaşmanın avantajını kullanarak liderlik yarışında yer almaya çalışacak. Denizlispor  bu sezon bazı sorunlar yaşasa da 'O sene bu sene' diyerek çıktığı Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

Zorlu bir müsabakanın olacağı tahmin edilen Denizlispor - Adanspor karşılaşmasında gülen taraf kim olacak, maç sonunda belli olacak. Denizlispor bu sezon, son zamanların en iyi performansını sergilerken sezonda oynadığı maçlarda, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Yeşil-siyahlı ekip,  Lig'de 3. sırada 19 puanla yükselişini sürdürüyor.

 

Adanaspor ise bu sezon 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle Lig'de 11.sırada yer alırken 13 puanı bulunuyor.

 

Denizlispor kendi evinde Adanaspor ile yaptığı son 5 karşılaşmada 10 puanı hanesine yazmayı başardı. Adanaspor ise bu karşılaşmalarda 4 puan aldı. Yapılan karşılaşmalarda Denizlispor güçlü rakibi karşısında 5 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik alırken 1 maçta mağlup oldu.

 

Denizlispor'un bu maçta etkili olması beklenen golcü futbolcuları, Mehmet Akyüz (4), Ziya Akkurt (3), Burak Çalık'ın (2) golü bulunuyor. Rakip takım Adanaspor'un golcü futbolcuları, Eren Keleş (3), Robert Feczesin (3) ve Ahmet Dereli'nin (2) golü bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.