Denizlispor-Adanaspor maç günü belli oldu: Pankart yasağı kalktı

SPOR 16.01.2018 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Adanaspor maç günü belli oldu: Pankart yasağı kalktı

Denizlispor Kulübü’nden yapılana açıklamada, Adanaspor karşılaşmasının Pazartesi günü oynanacağı ve daha önce getirilen pankart yasağının kaldırıldığı belirtildi.   Denizlispor Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada; “Bugün gerçekleştirilen İl Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda kulüp olarak ısrarcı davranışımız sonucunda taraftar gruplarımızın siyasi içerik ve kışkırtıcı pankartlar haricindeki grup ismi taşıyan, takımımızı motive eden pankartların serbest olmasına karar verilmiştir.   Söz konusu karar bir süre deneme amacıyla uygulanacak olup taraftarlarımız arasında sorun çıkmaması halinde pankart yasağı kalıcı olarak kaldırılacaktır. Bu süre zarfında kulübümüz konunun yakın takipçisi olarak sorumluluğu üzerine alacak, taraftarlarımız arasında bir husumet çıkması durumunda yasak tekrardan geçerli hale getirilecektir” denildi.   Aynı zamandan Cumartesi oynanması gerek Denizlispor- Adanaspor karşılaşmasının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelecek olmasından dolayı güvenlik sorunu oluşmaması adına başka bir tarihe alınmasına karar verildi. Denizlispor Yönetimi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü tarafından TFF’ye maç günün Pazar gününe alınması konusunda yazı göndermesine rağmen, rakip takım Adanaspor Yönetimi ve yayıncı kuruluşun kabul etmemesi üzerine maçın Pazartesi oynanmasına karar verildiğini duyurdu. Denizlispor- Adanaspor karşılaşması 22 Ocak 2017 tarihinde saat 18.00’de oynanacağı belirtildi.

Denizlispor Kulübü’nden yapılana açıklamada, Adanaspor karşılaşmasının Pazartesi günü oynanacağı ve daha önce getirilen pankart yasağının kaldırıldığı belirtildi.

 

Denizlispor Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada; “Bugün gerçekleştirilen İl Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda kulüp olarak ısrarcı davranışımız sonucunda taraftar gruplarımızın siyasi içerik ve kışkırtıcı pankartlar haricindeki grup ismi taşıyan, takımımızı motive eden pankartların serbest olmasına karar verilmiştir.

 

Söz konusu karar bir süre deneme amacıyla uygulanacak olup taraftarlarımız arasında sorun çıkmaması halinde pankart yasağı kalıcı olarak kaldırılacaktır. Bu süre zarfında kulübümüz konunun yakın takipçisi olarak sorumluluğu üzerine alacak, taraftarlarımız arasında bir husumet çıkması durumunda yasak tekrardan geçerli hale getirilecektir” denildi.

 

Aynı zamandan Cumartesi oynanması gerek Denizlispor- Adanaspor karşılaşmasının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye gelecek olmasından dolayı güvenlik sorunu oluşmaması adına başka bir tarihe alınmasına karar verildi. Denizlispor Yönetimi, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü tarafından TFF’ye maç günün Pazar gününe alınması konusunda yazı göndermesine rağmen, rakip takım Adanaspor Yönetimi ve yayıncı kuruluşun kabul etmemesi üzerine maçın Pazartesi oynanmasına karar verildiğini duyurdu.


Denizlispor- Adanaspor karşılaşması 22 Ocak 2017 tarihinde saat 18.00’de oynanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.