Denizlispor, Derincespor ve taraftarlar şehitleri andı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2023 - 21:59, Güncelleme: 24.12.2023 - 21:59
 

Denizlispor, Derincespor ve taraftarlar şehitleri andı

TFF 2. Lig'in 19. haftasında Denizlispor ile Derincespor, taraftarlar karşılaşma öncesinde 12 şehidi Türk bayrağı açarak andılar.

Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen alçakça saldırıda, vatan savunması için görev yapan kahraman 12 askerimiz, milletimizin yüreğine derin bir acı bıraktı. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırıya karşı, spor camiası bir kez daha kenetlenerek şehitlerimize olan minnet ve saygısını gösterdi. Denizlispor, Düzcespor ve taraftarlar, maç öncesinde bir arada Türk bayrağını gururla taşıdı. Tribünlerde, renkleriyle değil, vatan sevgisiyle birleşen taraftarlar Türk bayrağı açtı. Şehit askerlerin anısına düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.
TFF 2. Lig'in 19. haftasında Denizlispor ile Derincespor, taraftarlar karşılaşma öncesinde 12 şehidi Türk bayrağı açarak andılar.

Irak'ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen alçakça saldırıda, vatan savunması için görev yapan kahraman 12 askerimiz, milletimizin yüreğine derin bir acı bıraktı. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırıya karşı, spor camiası bir kez daha kenetlenerek şehitlerimize olan minnet ve saygısını gösterdi. Denizlispor, Düzcespor ve taraftarlar, maç öncesinde bir arada Türk bayrağını gururla taşıdı.

Tribünlerde, renkleriyle değil, vatan sevgisiyle birleşen taraftarlar Türk bayrağı açtı. Şehit askerlerin anısına düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.