Denizlispor Düzce'den Puansız Dönüyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.04.2024 - 21:30, Güncelleme: 07.04.2024 - 21:30
 

Denizlispor Düzce'den Puansız Dönüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34. Haftasında Denizlispor, Düzcespor deplasmanında 3-0 mağlup olarak Denizli'ye puansız dönüyor.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2’inci dakikada Kaan Yüksel ve 11’inci dakikasında Şahin Şafak’ın golleri ile ev sahibi takım Denizlispor karşısında 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında da varlık gösteremeyen Denizlispor 86. dakikada Düzcesporlu Emirhan Yılmaz'ın golüne de engel olamayarak maçta 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın bu sonuçla sona ermesi ile Düzcespor puanını 33’e yükseltirken ligde 18’inci sırada yer alan Denizlispor 28 puan da kaldı. Denizlispor Kümeye Düşecek Mi? Aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demirleyen Denizlispor'un önünde 4 maçlık bir periyot kaldı. Ligde şu anda 18. sırada yer alan Denizlispor'un matematiksel olarak hala kümede kalma şansı bulunuyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bir sonraki hafta 68 Aksarayspor'u ağırlayacak olan Denizlispor'un galibiyetten başka seçeneği kalmadı. Hakemler: Yücel Büyük, Kenan Özcan, Çağrıcan Pazarcıklı Düzcespor: Gökhan Siverek, Oğuzhan Çapar, Yasin Palaz, Şahin Şafakoğlu (Erman Bulucu dk. 56), Şaban Özel, Serdercan Eralp (Emirhan Yılmaz dk. 79), Oğuzhan Aydoğan (Özer Özdemir dk. 79), Kaan Yüksel, Zahit Fındık (İlke Tankul dk. 67), Hayrullah Erkip, Alişan Durmuş Denizlispor: Abdulkadir Sünger, Muhammet Özkal, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Ahmet Tekin (Deniz Kodal dk. 89), Mehmet Eren Sıngın (Emirhan Kaşcıoğlu dk. 56), Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğu, Alaattin Öner (Mehmet Ali Ulaman dk. 56), Samet Emre Gündüz (Alihan Kalkan dk. 75), Mustafa Kaçan (Muhammed Eren Kıryolcu dk. 75) Goller: Kaan Yüksel (dk. 2), Şahin Şafakoğlu (dk. 11), Emirhan Yılmaz (dk. 86) (Düzcespor) Sarı kartlar: Oğuzhan Aydoğan, Alişan Durmuş, Gökhan Siverek, Emirhan Yılmaz, Yasin Palaz (Düzcespor), Muhammet Özkal, Mustafa Kaçan, Samet Emre Gündüz, Ahmet Tekin (Denizlispor)
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 34. Haftasında Denizlispor, Düzcespor deplasmanında 3-0 mağlup olarak Denizli'ye puansız dönüyor.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2’inci dakikada Kaan Yüksel ve 11’inci dakikasında Şahin Şafak’ın golleri ile ev sahibi takım Denizlispor karşısında 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında da varlık gösteremeyen Denizlispor 86. dakikada Düzcesporlu Emirhan Yılmaz'ın golüne de engel olamayarak maçta 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın bu sonuçla sona ermesi ile Düzcespor puanını 33’e yükseltirken ligde 18’inci sırada yer alan Denizlispor 28 puan da kaldı.

Denizlispor Kümeye Düşecek Mi?

Aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demirleyen Denizlispor'un önünde 4 maçlık bir periyot kaldı. Ligde şu anda 18. sırada yer alan Denizlispor'un matematiksel olarak hala kümede kalma şansı bulunuyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bir sonraki hafta 68 Aksarayspor'u ağırlayacak olan Denizlispor'un galibiyetten başka seçeneği kalmadı.

Hakemler: Yücel Büyük, Kenan Özcan, Çağrıcan Pazarcıklı

Düzcespor: Gökhan Siverek, Oğuzhan Çapar, Yasin Palaz, Şahin Şafakoğlu (Erman Bulucu dk. 56), Şaban Özel, Serdercan Eralp (Emirhan Yılmaz dk. 79), Oğuzhan Aydoğan (Özer Özdemir dk. 79), Kaan Yüksel, Zahit Fındık (İlke Tankul dk. 67), Hayrullah Erkip, Alişan Durmuş

Denizlispor: Abdulkadir Sünger, Muhammet Özkal, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Ahmet Tekin (Deniz Kodal dk. 89), Mehmet Eren Sıngın (Emirhan Kaşcıoğlu dk. 56), Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğu, Alaattin Öner (Mehmet Ali Ulaman dk. 56), Samet Emre Gündüz (Alihan Kalkan dk. 75), Mustafa Kaçan (Muhammed Eren Kıryolcu dk. 75)

Goller: Kaan Yüksel (dk. 2), Şahin Şafakoğlu (dk. 11), Emirhan Yılmaz (dk. 86) (Düzcespor)

Sarı kartlar: Oğuzhan Aydoğan, Alişan Durmuş, Gökhan Siverek, Emirhan Yılmaz, Yasin Palaz (Düzcespor), Muhammet Özkal, Mustafa Kaçan, Samet Emre Gündüz, Ahmet Tekin (Denizlispor)

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.