Denizlispor, Etimesgut deplasmanına 2 eksik futbolcuyla gidecek

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.09.2023 - 10:06, Güncelleme: 20.09.2023 - 10:06
 

Denizlispor, Etimesgut deplasmanına 2 eksik futbolcuyla gidecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında 23 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor, 2 önemli oyuncusundan eksik kadro ile Cuma günü karayoluyla Ankara'ya hareket edecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında, Etimesgut Belediyespor'la deplasmada karşılaşacak Denizlispor, Teknik Direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Arnavutköy Belediyespor maçının ilk yarısında sakatlanan ve çekilen MR'da sol ayak iç kasıkta 3.derece yırtık tespit edilen Gökhan Süzen tedavi için İstanbul'a gitti. Gökhan Süzen dışındaki tüm futbolcular antrenmana katılıyor. Etimesgut Belediyespor maçında, Gökhan Süzen ve kart cezalısı olan Bekir Turaç Böke forma giyemeyecek. U17 takımında forma giyen 2007 doğumlu forvet oyuncusu Yaşar Yasin Yumlu, Teknik Direktör Bülent Ertuğrul tarafından A Takıma çağırıldı. Genç oyuncu A takımla çalışmalara başladı. Diğer taraftan Denizlispor, Cuma günü sabah saatlerinde karayolu ile Ankara'ya giderek, akşam saatlerinde Ankara'da son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında 23 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor, 2 önemli oyuncusundan eksik kadro ile Cuma günü karayoluyla Ankara'ya hareket edecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.haftasında, Etimesgut Belediyespor'la deplasmada karşılaşacak Denizlispor, Teknik Direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde günde tek idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Arnavutköy Belediyespor maçının ilk yarısında sakatlanan ve çekilen MR'da sol ayak iç kasıkta 3.derece yırtık tespit edilen Gökhan Süzen tedavi için İstanbul'a gitti. Gökhan Süzen dışındaki tüm futbolcular antrenmana katılıyor. Etimesgut Belediyespor maçında, Gökhan Süzen ve kart cezalısı olan Bekir Turaç Böke forma giyemeyecek.

U17 takımında forma giyen 2007 doğumlu forvet oyuncusu Yaşar Yasin Yumlu, Teknik Direktör Bülent Ertuğrul tarafından A Takıma çağırıldı. Genç oyuncu A takımla çalışmalara başladı.

Diğer taraftan Denizlispor, Cuma günü sabah saatlerinde karayolu ile Ankara'ya giderek, akşam saatlerinde Ankara'da son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.