Denizlispor, Furkan Şeker'i kadrosuna kattı

SPOR 01.08.2018 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Furkan Şeker'i kadrosuna kattı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Boluspor'da forma giyen Furkan Şeker'i renklerine bağladı.  Beşiktaş’ın alt yapısında yetişen ve geçen sezon Boluspor'da forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Furkan Şeker, Denizlispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Denizlispor Tesisleri'ndeki imza törenine Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla katıldı. İmza töreni sonrası Furkan Şeker, yeşil-siyahlı forma ve Denizlispor bayrağı ile poz verdi.  Öte yandan, Furkan Şeker, bundan önceki sezonlarda 2 kez daha Denizlispor forması giymişti.   

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Boluspor'da forma giyen Furkan Şeker'i renklerine bağladı. 


Beşiktaş’ın alt yapısında yetişen ve geçen sezon Boluspor'da forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Furkan Şeker, Denizlispor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Denizlispor Tesisleri'ndeki imza törenine Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla katıldı. İmza töreni sonrası Furkan Şeker, yeşil-siyahlı forma ve Denizlispor bayrağı ile poz verdi. 


Öte yandan, Furkan Şeker, bundan önceki sezonlarda 2 kez daha Denizlispor forması giymişti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.