Denizlispor İstanbulspor karşı karşıya gelecek

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.04.2022 - 10:45, Güncelleme: 19.04.2022 - 10:45
 

Denizlispor İstanbulspor karşı karşıya gelecek

Spor Toto 1. Lig'in 33’üncü haftasında Altaş Denizlispor, İstanbulspor'u ağırlayacak. Denizlispor karşılamaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Bugün, Altaş Denizlispor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 16.00’daki mücadeleyi Furkan Aksuoğlu yönetecek. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle düşme hattından kurtulmayı amaçlayan Altaş Denizlispor, averajla ateş hattının bir basamak üstünde yer alıyor. Mesut Bakkal ve öğrencileri, bu müsabakada elde edecekleri üç puanla derin bir nefes almayı hedefliyor. Yeşil-siyahlı ekip haftaya 36 puanla 15’inci sırada giriyor. Haftaya 54 puanla 4’üncü sırada giren İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'e göz kırpıyor. Bir maçı eksik sarı-siyahlılar, play-off potasındaki yerini daha da sağlamlaştırmanın yanında ilk 2'ye girme planları yapıyor.
Spor Toto 1. Lig'in 33’üncü haftasında Altaş Denizlispor, İstanbulspor'u ağırlayacak. Denizlispor karşılamaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Bugün, Altaş Denizlispor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 16.00’daki mücadeleyi Furkan Aksuoğlu yönetecek.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle düşme hattından kurtulmayı amaçlayan Altaş Denizlispor, averajla ateş hattının bir basamak üstünde yer alıyor. Mesut Bakkal ve öğrencileri, bu müsabakada elde edecekleri üç puanla derin bir nefes almayı hedefliyor. Yeşil-siyahlı ekip haftaya 36 puanla 15’inci sırada giriyor.

Haftaya 54 puanla 4’üncü sırada giren İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig'e göz kırpıyor. Bir maçı eksik sarı-siyahlılar, play-off potasındaki yerini daha da sağlamlaştırmanın yanında ilk 2'ye girme planları yapıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.