Denizlispor, Karaman deplasmanından eli boş dönüyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.01.2024 - 15:55, Güncelleme: 21.01.2024 - 15:55
 

Denizlispor, Karaman deplasmanından eli boş dönüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 21’inci haftasında Denizlispor, deplasmanda Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi Karaman FK’ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karaman Yeni Şehir Stadyumu'nda saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Fevzi Erdem Akbaş yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçmesine rağmen meşin yuvarlak filelerle buluşamadı. İlk yarı 0-0 beraber sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında gol için mücadele eden her ki takım istediği golü bir türlü bulamadı. Maçın 83’üncü dakikasında Karaman FK, Alper Tursun ile istediği golü bularak durumu 1-0 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca maç 1-0 sona erdi. Bu sonuçla, Denizlispor deplasmandan puan alamadı ve puanı 19’da kaldı. Ev sahibi Karaman FK puan hanesine 3 puan yazdırarak puanını 25’e yükseltti.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 21’inci haftasında Denizlispor, deplasmanda Karaman FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi Karaman FK’ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karaman Yeni Şehir Stadyumu'nda saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Fevzi Erdem Akbaş yönetti.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçmesine rağmen meşin yuvarlak filelerle buluşamadı. İlk yarı 0-0 beraber sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında gol için mücadele eden her ki takım istediği golü bir türlü bulamadı. Maçın 83’üncü dakikasında Karaman FK, Alper Tursun ile istediği golü bularak durumu 1-0 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca maç 1-0 sona erdi.

Bu sonuçla, Denizlispor deplasmandan puan alamadı ve puanı 19’da kaldı. Ev sahibi Karaman FK puan hanesine 3 puan yazdırarak puanını 25’e yükseltti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.