Denizlispor Soma’dan eli boş dönüyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.10.2023 - 16:03, Güncelleme: 28.10.2023 - 16:03
 

Denizlispor Soma’dan eli boş dönüyor

TFF 2. Lig Kırımızı gurupta 11. haftada Denizlispor deplasmanda Somaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Geçtiğimiz hafta evinde ligin güçlü takımlarından Igdır FK’ya mağlup olan Denizlispor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Somaspor’dan da puan alamadan dönüyor. Karşılaşmanın ilk yarısında Somasporlu Arda Çolak’ın 10’uncu dakikada attığı golle ev sahibi 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk ayrısı bu sonuçla noktalandı. Maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklarla devam eden müsabakada başka gol olmayınca yeşil-siyahlı ekip sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Denizlispor ligde 11 puanda kalırken Somaspor puanını 16’ya yükseltti.
TFF 2. Lig Kırımızı gurupta 11. haftada Denizlispor deplasmanda Somaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Geçtiğimiz hafta evinde ligin güçlü takımlarından Igdır FK’ya mağlup olan Denizlispor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Somaspor’dan da puan alamadan dönüyor. Karşılaşmanın ilk yarısında Somasporlu Arda Çolak’ın 10’uncu dakikada attığı golle ev sahibi 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk ayrısı bu sonuçla noktalandı.

Maçın ikinci yarısında karşılıklı ataklarla devam eden müsabakada başka gol olmayınca yeşil-siyahlı ekip sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Denizlispor ligde 11 puanda kalırken Somaspor puanını 16’ya yükseltti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.