Denizlispor son 4 maça odaklandı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2022 - 13:07, Güncelleme: 24.04.2022 - 13:07
 

Denizlispor son 4 maça odaklandı

Altaş Denizlispor bu hafta oynadığı Bursaspor karşılaşmasında deplasmanda aldığı 1-0 mağlubiyetin ardından 35’inci haftada Gençlerbirliği ile evinde karşı karşıya gelecek. Son 4 maçın 3’ünü evinde oynayacak yeşil-siyahlı ekip, 1 maçını deplasmanda oynayacak.

Mesut Bakkal’ın göreve gelmesiyle birlikte umutların yeşerdiği Denizlispor’da, deplasmanda oynadığı Bursaspor mağlubiyeti ile ligde kalma şansı tehlikeye girdi. Altındaki takımların bir maç eksikliği ile 13’üncü sırada yer alana yeşil-siyahlı ekip önündeki son 4 maça odaklandı. GENÇLERBİRLİĞİ İLE KARŞILAŞACAK Lig’in 35’inci haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği’nin son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyeti bulunurken 42 puanla 11’inci sırada yer alıyor. Denizlispor ise son 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyetle 39 puanla 13’üncü sırada yer alıyor. 3 MAÇI EVİNDE OYNAYACAK Denizlispor, ligdeki son 4 maçında Gençlerbirliği, Menemen Belesiyespor ve BB Erzurumspor ile evinde karşı karşıya gelirken liderlik mücadelesi veren Ümraniyespor ile deplasmanda karşı karşıya mücadele verecek. Matematiksel bir hesaplamanın mümkün olmadığı ligde, Denizlispor’un 4 maçta 7 puan alması ligde kalmasına bugün oynanacak maçların sonucuna bağlı olduğu gözüküyor.  ALTAŞ DENİZLİSPOR’UN SON 4 MAÇI 35. HAFTA Denizlispor-Gençlerbirliği 36. HAFTA Denizlispor-Menemen Belediyespor 37. HAFTA Ümraniyespor-Denizlispor 38. HAFTA Denizlispor-BB Erzurumspor
Altaş Denizlispor bu hafta oynadığı Bursaspor karşılaşmasında deplasmanda aldığı 1-0 mağlubiyetin ardından 35’inci haftada Gençlerbirliği ile evinde karşı karşıya gelecek. Son 4 maçın 3’ünü evinde oynayacak yeşil-siyahlı ekip, 1 maçını deplasmanda oynayacak.

Mesut Bakkal’ın göreve gelmesiyle birlikte umutların yeşerdiği Denizlispor’da, deplasmanda oynadığı Bursaspor mağlubiyeti ile ligde kalma şansı tehlikeye girdi. Altındaki takımların bir maç eksikliği ile 13’üncü sırada yer alana yeşil-siyahlı ekip önündeki son 4 maça odaklandı.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE KARŞILAŞACAK

Lig’in 35’inci haftasında evinde oynayacağı Gençlerbirliği’nin son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyeti bulunurken 42 puanla 11’inci sırada yer alıyor. Denizlispor ise son 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyetle 39 puanla 13’üncü sırada yer alıyor.

3 MAÇI EVİNDE OYNAYACAK

Denizlispor, ligdeki son 4 maçında Gençlerbirliği, Menemen Belesiyespor ve BB Erzurumspor ile evinde karşı karşıya gelirken liderlik mücadelesi veren Ümraniyespor ile deplasmanda karşı karşıya mücadele verecek.

Matematiksel bir hesaplamanın mümkün olmadığı ligde, Denizlispor’un 4 maçta 7 puan alması ligde kalmasına bugün oynanacak maçların sonucuna bağlı olduğu gözüküyor.

 ALTAŞ DENİZLİSPOR’UN SON 4 MAÇI

35. HAFTA

Denizlispor-Gençlerbirliği

36. HAFTA

Denizlispor-Menemen Belediyespor

37. HAFTA

Ümraniyespor-Denizlispor

38. HAFTA

Denizlispor-BB Erzurumspor

Denizlispor

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.