Denizlispor, son hazırlık maçını Uşakspor ile yapacak

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.08.2023 - 12:24, Güncelleme: 09.08.2023 - 12:24
 

Denizlispor, son hazırlık maçını Uşakspor ile yapacak

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Denizlispor, son hazırlık maçında yarın Uşakspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Denizlispor, hazırlık döneminin son maçında yarın Uşakspor ile karşılaşacak. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 17.00’da başlayacak. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, önceki hazırlık maçlarında iyi bir mücadele gösterdiklerini ve yarınki maçın son durumu görme açısından büyük katkı sağlayacağını söyledi. Ertuğrul, "Kendi tesislerimizde yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda geldiğimiz nokta, eksiklerimiz, iyi olduğumuz yönler ve genç oyuncularımızın maç tecrübesi yakalaması açısından hazırlık maçlarının çok faydası var. Sezonun ilk maçına kadar da mümkün olduğu kadar değişik takımlarla hazırlık maçı oynamak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlk iki hazırlık maçında ortaya iyi mücadele koyduk. Ligde de rakibimiz olan Uşakspor ile oynayacağımız maç son durumumuzu görme açısından bize büyük katkı sağlayacak" dedi.
Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Denizlispor, son hazırlık maçında yarın Uşakspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Denizlispor, hazırlık döneminin son maçında yarın Uşakspor ile karşılaşacak. Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 17.00’da başlayacak.

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, önceki hazırlık maçlarında iyi bir mücadele gösterdiklerini ve yarınki maçın son durumu görme açısından büyük katkı sağlayacağını söyledi. Ertuğrul, "Kendi tesislerimizde yoğun bir çalışma temposu içerisinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda geldiğimiz nokta, eksiklerimiz, iyi olduğumuz yönler ve genç oyuncularımızın maç tecrübesi yakalaması açısından hazırlık maçlarının çok faydası var. Sezonun ilk maçına kadar da mümkün olduğu kadar değişik takımlarla hazırlık maçı oynamak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlk iki hazırlık maçında ortaya iyi mücadele koyduk. Ligde de rakibimiz olan Uşakspor ile oynayacağımız maç son durumumuzu görme açısından bize büyük katkı sağlayacak" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.