Denizlispor Tandoğan ile devam edecek

SPOR 19.04.2021 - 13:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizlispor Tandoğan ile devam edecek

Denizlispor’da, Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun, istifasının ardından arayış içine giren yönetim, Ali Tandoğan ile sezon sonuna kadar anlaştı. Denizlispor, Süper Lig’in 35. haftasında BB Erzurumspor’a 3-2 mağlup oldu. Mücadeleden sonra açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, istifa ile ilgili kimseyle görüşmediğini dile getirmiş dün Kutlu’nun, yönetime sözlü olarak istifasını sunmasının ardından, yapılan karşılıklı görüşmeden sonra yönetim teknik adamın istifasının kabul edildiğini açıkladı.    Denizlispor, Süper Lig’de 36. haftadan itibaren sezon sonuna kadar Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardığı açıklandı.   Yapılan açıklamada; “Hoş Geldin Ali Tandoğan! Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Ali Tandoğan ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor’da, Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun, istifasının ardından arayış içine giren yönetim, Ali Tandoğan ile sezon sonuna kadar anlaştı.


Denizlispor, Süper Lig’in 35. haftasında BB Erzurumspor’a 3-2 mağlup oldu. Mücadeleden sonra açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, istifa ile ilgili kimseyle görüşmediğini dile getirmiş dün Kutlu’nun, yönetime sözlü olarak istifasını sunmasının ardından, yapılan karşılıklı görüşmeden sonra yönetim teknik adamın istifasının kabul edildiğini açıkladı.

 

 Denizlispor, Süper Lig’de 36. haftadan itibaren sezon sonuna kadar Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardığı açıklandı.

 

Yapılan açıklamada; “Hoş Geldin Ali Tandoğan! Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Ali Tandoğan ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.