Denizlispor’da futbolculardan protesto kararı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.02.2024 - 20:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 20:46
 

Denizlispor’da futbolculardan protesto kararı

TFF 2. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da futbolcular maaşlarının ödenmemesi halinde 18 Şubat Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldı.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor’da futbolcular maaş alamadıkları için boykot kararı aldı. Yeşil-siyahlılarda futbolcular ve kulüp personeli 4 aydır maaş alamadıklarını açıkladı. Maaşlarının ödenmemesi halinde 18 Şubat 2024 Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı alan futbolcular, şehrin ileri gelenlerine de çağrıda bulundu. Futbolcular, Denizlispor’a sahip çıkılması, krizin bir an önce çözüme kavuşması için yardım istedi. Denizlispor, ligde zor bir durumda hatta üçüncü lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
TFF 2. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da futbolcular maaşlarının ödenmemesi halinde 18 Şubat Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldı.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor’da futbolcular maaş alamadıkları için boykot kararı aldı. Yeşil-siyahlılarda futbolcular ve kulüp personeli 4 aydır maaş alamadıklarını açıkladı. Maaşlarının ödenmemesi halinde 18 Şubat 2024 Pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı alan futbolcular, şehrin ileri gelenlerine de çağrıda bulundu. Futbolcular, Denizlispor’a sahip çıkılması, krizin bir an önce çözüme kavuşması için yardım istedi.

Denizlispor, ligde zor bir durumda hatta üçüncü lige düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.