Denizlispor’da Giray Bulak dönemi!

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.11.2022 - 13:54, Güncelleme: 01.11.2022 - 14:03
 

Denizlispor’da Giray Bulak dönemi!

Spor Toto 1. Lig’de kötü bir sezon geçiren Altaş Denizlispor, yollarını ayırdığı Mesut Bakkal’ın yerine Giray Bulak ile anlaştı.

Lig’de 11 maçta galibiyeti bulunmayan ve 2 puanı olan Denizlispor, teknik adam Giray Bulak ile 1,5 yıllığına anlaştı. Bugün Haluk Ulusoy Teksilerinde düzenlenen imza törenine Profesyonel Futbol Şube Asbaşkanları Seyit Berber ve Nedim Demirkan katıldı. Denizlispor Kulübü’nden yapılana açıklamada; "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Giray Bulak ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Giray Bulak’a hoş geldin diyor, kendisine kulübümüz ile nice başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Spor Toto 1. Lig’de kötü bir sezon geçiren Altaş Denizlispor, yollarını ayırdığı Mesut Bakkal’ın yerine Giray Bulak ile anlaştı.

Lig’de 11 maçta galibiyeti bulunmayan ve 2 puanı olan Denizlispor, teknik adam Giray Bulak ile 1,5 yıllığına anlaştı. Bugün Haluk Ulusoy Teksilerinde düzenlenen imza törenine Profesyonel Futbol Şube Asbaşkanları Seyit Berber ve Nedim Demirkan katıldı.

Denizlispor Kulübü’nden yapılana açıklamada;

"Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Giray Bulak ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Giray Bulak’a hoş geldin diyor, kendisine kulübümüz ile nice başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.