Denizlispor’da teknik arıza

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.05.2023 - 11:33, Güncelleme: 11.05.2023 - 11:33
 

Denizlispor’da teknik arıza

2.Lige düşen Denizlispor, bu sezon 4 farklı teknik direktörle sadece 20 puan toplayabildi.

Sezona Mesut Bakkal ile başlayan yeşil siyahlı takım, 10 maçta 2 puan topladı. Giray Bulak ile 16 maçta 18 puan alırken, Kemal Kılıç ve Bülent Ertuğrul ile sıfır çekti. Horoz’un 3 puanı da silinince 3 puanda kaldı. TFF 1. Lig'de oldukça sancılı bir sezon geçiren ve aldığı başarısız sonuçların ardından gelecek sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Altaş Denizlispor'un önlenemez düşünü kimse durduramadı. Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre, Denizlispor’un bu sezon çıktığı 34 karşılaşmada 4 farklı teknik adam görev alırken, bu süreçte sadece 20 puan alan yeşil-siyahlılar, üç puanı da silinince 17 puanda kaldı. KURTARICIYDI GÖNDERİLDİ Başkan Mehmet Uz, 2021-2022 sezonu Mayıs ayında 1.Lig’de tutundukları maç sonrası yaptığı açıklamada, Mesut Bakkal sinerjisinin takıma yansıdığını belirterek, birlikten kuvvet doğduğunu ve Bakal’ı göreve getirmekle, ne kadar isabetli karar verdiklerini söylemişti. Yeni sezona da Mesut Bakkal ile başlayan Başkan Uz, 10 maçta 2 beraberlik, 8 mağlubiyet gelince, deneyimli teknik adam Mesut Bakkal ile yolları ayırdı. EN ÇOK PUANI BULAK TOPLADI Bakkal'dan sonra 1 Kasım 2022'de göreve gelen 64 yaşındaki Giray Bulak, 16 maçta 18 puan toplayınca yeşil-siyahlılar kümede kalma yolunda umutlandı. Ancak TFF tarafından verilen 3 puan silme cezası ve üst üste gelen yenilgiler sonrası Bulak ile de vedalaşıldı ve 26 Mart'ta 67 yaşındaki çalıştırıcı Kemal Kılıç'la anlaşıldı. 3 maçta 0 çeken Kılıç, istifa etti. Son düzlükte bitime 4 maç kala, 10 Nisan'da Bülent Ertuğrul dümene geçti. U-19'dan oluşan gençlerle 4 maça çıkan Ertuğrul da puanla tanışamadı. HOROZ GERİ DÖNEMEDİ Spor Toto 1.lig’de ki son 2 sezonda sancılı günler geçiren Denizlispor, 2021-2022 sezonunda muhteşem geri dönüşler yaptığı maçlarla düşmekten kurtulurken, 2022-2023 sezonunda aynı direnci gösteremedi ve 2.Lig’e düştü. Önceki sezon evinde 4, deplasman da ise 1 maçta ilk yarıları yenik kapamasına rağmen, muhteşem dönüşler yaptığı maçlardan çıkardığı puanlarla ligde tutunan Denizlispor, bu sezon ise 1 puanlık bile geri dönüş yapamadı. Yeşil siyahlılar, geri dönüşlere Şubat 2022’de dümene geçirdiği teknik direktör Mesut Bakkal ile imza atmıştı.   
2.Lige düşen Denizlispor, bu sezon 4 farklı teknik direktörle sadece 20 puan toplayabildi.

Sezona Mesut Bakkal ile başlayan yeşil siyahlı takım, 10 maçta 2 puan topladı. Giray Bulak ile 16 maçta 18 puan alırken, Kemal Kılıç ve Bülent Ertuğrul ile sıfır çekti. Horoz’un 3 puanı da silinince 3 puanda kaldı.

TFF 1. Lig'de oldukça sancılı bir sezon geçiren ve aldığı başarısız sonuçların ardından gelecek sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Altaş Denizlispor'un önlenemez düşünü kimse durduramadı. Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre, Denizlispor’un bu sezon çıktığı 34 karşılaşmada 4 farklı teknik adam görev alırken, bu süreçte sadece 20 puan alan yeşil-siyahlılar, üç puanı da silinince 17 puanda kaldı.

KURTARICIYDI GÖNDERİLDİ

Başkan Mehmet Uz, 2021-2022 sezonu Mayıs ayında 1.Lig’de tutundukları maç sonrası yaptığı açıklamada, Mesut Bakkal sinerjisinin takıma yansıdığını belirterek, birlikten kuvvet doğduğunu ve Bakal’ı göreve getirmekle, ne kadar isabetli karar verdiklerini söylemişti. Yeni sezona da Mesut Bakkal ile başlayan Başkan Uz, 10 maçta 2 beraberlik, 8 mağlubiyet gelince, deneyimli teknik adam Mesut Bakkal ile yolları ayırdı.

EN ÇOK PUANI BULAK TOPLADI

Bakkal'dan sonra 1 Kasım 2022'de göreve gelen 64 yaşındaki Giray Bulak, 16 maçta 18 puan toplayınca yeşil-siyahlılar kümede kalma yolunda umutlandı. Ancak TFF tarafından verilen 3 puan silme cezası ve üst üste gelen yenilgiler sonrası Bulak ile de vedalaşıldı ve 26 Mart'ta 67 yaşındaki çalıştırıcı Kemal Kılıç'la anlaşıldı. 3 maçta 0 çeken Kılıç, istifa etti. Son düzlükte bitime 4 maç kala, 10 Nisan'da Bülent Ertuğrul dümene geçti. U-19'dan oluşan gençlerle 4 maça çıkan Ertuğrul da puanla tanışamadı.

HOROZ GERİ DÖNEMEDİ

Spor Toto 1.lig’de ki son 2 sezonda sancılı günler geçiren Denizlispor, 2021-2022 sezonunda muhteşem geri dönüşler yaptığı maçlarla düşmekten kurtulurken, 2022-2023 sezonunda aynı direnci gösteremedi ve 2.Lig’e düştü. Önceki sezon evinde 4, deplasman da ise 1 maçta ilk yarıları yenik kapamasına rağmen, muhteşem dönüşler yaptığı maçlardan çıkardığı puanlarla ligde tutunan Denizlispor, bu sezon ise 1 puanlık bile geri dönüş yapamadı. Yeşil siyahlılar, geri dönüşlere Şubat 2022’de dümene geçirdiği teknik direktör Mesut Bakkal ile imza atmıştı.   

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.