Denizlispor’dan Kaymakam Uslu ve Bulut’a ziyaret

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.11.2021 - 12:25, Güncelleme: 09.11.2021 - 12:25
 

Denizlispor’dan Kaymakam Uslu ve Bulut’a ziyaret

Denizlispor, nezaket ve destek ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Mehmet Uz ve beraberindeki heyet, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Adem Uslu ve Pamukkale İlçe Kaymakamı Uğur Bulut’u makamında ziyaret etti.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan ve yönetici İsmet Kaya, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu'yu makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Uz ve yöneticilere destek sözü veren Adem Uslu, ziyaretleri için yönetim kuruluna teşekkür etti. Ziyaretlerin devamında Başkan Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Refik Kapan ve yöneticiler İzzet Çağlar Altunbaş, Seyit Berber, Ömer Tuncer ve İsmet Kaya, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Mehmet Uz ve yöneticiler ile güzel bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Bulut, nazik ziyaretleri için yönetim kuruluna teşekkür etti. Başkan Uz, ziyaret sonunda Kaymakam Uslu ve Bulut’a isimlerinin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor forması hediye etti.
Denizlispor, nezaket ve destek ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Mehmet Uz ve beraberindeki heyet, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Adem Uslu ve Pamukkale İlçe Kaymakamı Uğur Bulut’u makamında ziyaret etti.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Fethi Akcan ve yönetici İsmet Kaya, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu'yu makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Uz ve yöneticilere destek sözü veren Adem Uslu, ziyaretleri için yönetim kuruluna teşekkür etti.

Ziyaretlerin devamında Başkan Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Refik Kapan ve yöneticiler İzzet Çağlar Altunbaş, Seyit Berber, Ömer Tuncer ve İsmet Kaya, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Mehmet Uz ve yöneticiler ile güzel bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Bulut, nazik ziyaretleri için yönetim kuruluna teşekkür etti.

Başkan Uz, ziyaret sonunda Kaymakam Uslu ve Bulut’a isimlerinin yazılı olduğu 20 numaralı Denizlispor forması hediye etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.