Denizlispor’un sınırlı sayıda yaptırdığı formanın biri Bahtiyar horoza

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.07.2022 - 11:56, Güncelleme: 19.07.2022 - 11:56
 

Denizlispor’un sınırlı sayıda yaptırdığı formanın biri Bahtiyar horoza

Denizlispor’un 51. yıl dönümü dolayısı ile sınırlı sayıda üretilen formalardan biri, Denizli’nin uzun süre öterken bayılmasıyla meşhur horozu Bahtiyar’a layık görüldü.

Denizlispor tarafından 51. yıl dönümü nedeniyle 1966 adet yaptırdığı Denizlispor formasından birinin sırt kısmına Bahtiyar yazdırıldı. Okan Gökbudak’a ait ve öterken bayılmasıyla meşhur olan Denizli Horozu Bahtiyar’a, isminin yazılı olduğu 20 numaralı forma, Başkan Mehmet Uz tarafından hediye edildi. Fanatik bir Denizlispor taraftarı olan Gökbudak, yetiştirdiği Denizli Horozu’na Bahtiyar ismini verdi. Uzun süre ötüşü ve öterken bayılmasıyla meşhur olan Bahtiyar’ın ünü Çin’e kadar ulaştı. Denizli ve Denizlspor’un simgesi olan Denizli Horozu 1 dakikadan fazla ötüşleri ile meşhurdur. Ancak bunlardan biri var ki, uzun süre öterken bayılmasıyla meşhur olan Bahtiyar isimli horoz bir kez daha gündeme geldi. Bahtiyar’a sınırlı sayıda yaptırılan Denizlispor forması hediye edildi. Bahtiyar’ın sahibi Okan Gökbudak, “Denizlispor tarafından sınırlı sayıda yaptırılan formalarımızdan birini bize layık gören, Denizlispor ve Başkan Mehmet Uz’a teşekkür ederim. Bu bizi çok sevindirdi ve çok gururlandırdı. Bahtiyar’ın yaşadığı kümesi daha önce Pamukkale Başkanımız Avni Örki, hediye etmişti. Denizlispor’un ve Başkanımızın bu jesti bizi onurlandırdı” dedi.
Denizlispor’un 51. yıl dönümü dolayısı ile sınırlı sayıda üretilen formalardan biri, Denizli’nin uzun süre öterken bayılmasıyla meşhur horozu Bahtiyar’a layık görüldü.

Denizlispor tarafından 51. yıl dönümü nedeniyle 1966 adet yaptırdığı Denizlispor formasından birinin sırt kısmına Bahtiyar yazdırıldı. Okan Gökbudak’a ait ve öterken bayılmasıyla meşhur olan Denizli Horozu Bahtiyar’a, isminin yazılı olduğu 20 numaralı forma, Başkan Mehmet Uz tarafından hediye edildi.

Fanatik bir Denizlispor taraftarı olan Gökbudak, yetiştirdiği Denizli Horozu’na Bahtiyar ismini verdi. Uzun süre ötüşü ve öterken bayılmasıyla meşhur olan Bahtiyar’ın ünü Çin’e kadar ulaştı. Denizli ve Denizlspor’un simgesi olan Denizli Horozu 1 dakikadan fazla ötüşleri ile meşhurdur. Ancak bunlardan biri var ki, uzun süre öterken bayılmasıyla meşhur olan Bahtiyar isimli horoz bir kez daha gündeme geldi. Bahtiyar’a sınırlı sayıda yaptırılan Denizlispor forması hediye edildi.

Bahtiyar’ın sahibi Okan Gökbudak, “ Denizlispor tarafından sınırlı sayıda yaptırılan formalarımızdan birini bize layık gören, Denizlispor ve Başkan Mehmet Uz’a teşekkür ederim. Bu bizi çok sevindirdi ve çok gururlandırdı. Bahtiyar’ın yaşadığı kümesi daha önce Pamukkale Başkanımız Avni Örki, hediye etmişti. Denizlispor’un ve Başkanımızın bu jesti bizi onurlandırdı” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.