Denizli’ye kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak yağış uyarısı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.04.2023 - 13:52, Güncelleme: 03.04.2023 - 13:52
 

Denizli’ye kuvvetli rüzgar, fırtına ve sağanak yağış uyarısı

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 11 ila 24 derece arası değişirken kuvvetli rüzgar ve fırtınanın yaşanacağı Salı gününden itibaren yağışlı bir havanın olacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Denizli genelinde yarından itibaren rüzgarın kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Salı gününden itibaren gök gürültülü sağanak ve kuvvetli yağışların beklendiği Denizli’de olumsuz durumlara karşı tedbirli olunması uyarısında bulunuldu. Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; “Bugünden itibaren Denizli’nin güney kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-60 km/saat, yer yer kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. Beklenen rüzgârlı ve fırtınalı havanın 3 Nisan saat 09.00 ile 5 Nisan saat 17.00 arasında etkili olacağı kaydedildi.
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 11 ila 24 derece arası değişirken kuvvetli rüzgar ve fırtınanın yaşanacağı Salı gününden itibaren yağışlı bir havanın olacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Denizli genelinde yarından itibaren rüzgarın kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Salı gününden itibaren gök gürültülü sağanak ve kuvvetli yağışların beklendiği Denizli’de olumsuz durumlara karşı tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.



Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; “Bugünden itibaren Denizli’nin güney kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-60 km/saat, yer yer kısa süreli 70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Beklenen rüzgârlı ve fırtınalı havanın 3 Nisan saat 09.00 ile 5 Nisan saat 17.00 arasında etkili olacağı kaydedildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.