Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.05.2023 - 12:42, Güncelleme: 30.05.2023 - 12:42
 

Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ila 22 derece arası değişirken hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji, Denizli için sarı kod uyarısı verirken olası ani sel, su baskını ve dolu şeklinde kuvvetli yağış işi tedbir alınmasını istedi.

Kuvvetli sağanak yağışların etkili olduğu Denizli’de, bugün için de SARI KOD uyarısı yapıldı. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Salı günü öğle saatlerinden itibaren Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı. Denizli’de 5 günlük hava raporu:   METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün akşam saatlerinde ve yarın öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. RÜZGAR: Güney ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bölgemizde (Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. İLÇE İLÇE HAVA DURUMU!
Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ila 22 derece arası değişirken hava kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji, Denizli için sarı kod uyarısı verirken olası ani sel, su baskını ve dolu şeklinde kuvvetli yağış işi tedbir alınmasını istedi.

Kuvvetli sağanak yağışların etkili olduğu Denizli’de, bugün için de SARI KOD uyarısı yapıldı. Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Salı günü öğle saatlerinden itibaren Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak illerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.

Denizli’de 5 günlük hava raporu:

 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün akşam saatlerinde ve yarın öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güney ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Bölgemizde (Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli) beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İLÇE İLÇE HAVA DURUMU!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.