Denizli'ye şiddetli kar yağışı uyarısı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.02.2023 - 09:36, Güncelleme: 05.02.2023 - 09:36
 

Denizli'ye şiddetli kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Denizli'de beklenen kuvvetli kar yağışının ardından uyarılarda bulundu. Kent merkezinde hava sıcaklığının 0 ila 4 derece olacağı tahmin edilen Denizli için meteoroloji kar yağışı için saat verdi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, sarı ikaz verdiği Denizli için bugün yağması beklenen kar yağışı için saat 10’dan sonra hafif şekilde başlayacak kar yağışının öğle saatlerinde şiddetini arttıracağı bilgisini paylaştı. Kuvvetli kar yağışının 10-20 santimetre beklendiği tahmin edilen Denizli’de, akşam saatlerinde oluşabilecek buzlanma, don, tipi gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu. Denizli’de 5 günlük hava raporu:   SARI İKAZ! Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır. METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge genelinin çok bulutlu aralıklı kar yağışlı geçeceği, yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. HAVA SICAKLIĞI: 1 ila 3 derece azalması bekleniyor. RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette, zamanla kuvvetli eseceği tahmin ediliyor. KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. İLÇE İLÇE BUGÜNKÜ HAVA RAPORU:
Meteoroloji Denizli'de beklenen kuvvetli kar yağışının ardından uyarılarda bulundu. Kent merkezinde hava sıcaklığının 0 ila 4 derece olacağı tahmin edilen Denizli için meteoroloji kar yağışı için saat verdi.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü, sarı ikaz verdiği Denizli için bugün yağması beklenen kar yağışı için saat 10’dan sonra hafif şekilde başlayacak kar yağışının öğle saatlerinde şiddetini arttıracağı bilgisini paylaştı. Kuvvetli kar yağışının 10-20 santimetre beklendiği tahmin edilen Denizli’de, akşam saatlerinde oluşabilecek buzlanma, don, tipi gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

Denizli’de 5 günlük hava raporu:

 

SARI İKAZ!
Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin çok bulutlu aralıklı kar yağışlı geçeceği, yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette, zamanla kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren bölgemizde (Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak) kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İLÇE İLÇE BUGÜNKÜ HAVA RAPORU:

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.