Devrilen traktörün sürücüsü kazayı ucuz atlattı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.09.2023 - 10:21, Güncelleme: 01.09.2023 - 10:21
 

Devrilen traktörün sürücüsü kazayı ucuz atlattı

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde yan devrilen traktörün sürücüsü aldığı önlemler sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu.

Denizli’de Buldan - Alaşehir Karayolu üzerinde M.T., idaresindeki 20 ABZ 243 plakalı traktörün kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybolan traktör karayolunda yan yattı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü M.T., kazadan tedbir olarak traktörüne yaptırdığı çelik kabin sayesinde burnu bile kanamadan kurtuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Buldan İlçesi’nde yan devrilen traktörün sürücüsü aldığı önlemler sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu.

Denizli’de Buldan - Alaşehir Karayolu üzerinde M.T., idaresindeki 20 ABZ 243 plakalı traktörün kontrolünü kaybetti. Kontrolü kaybolan traktör karayolunda yan yattı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü M.T., kazadan tedbir olarak traktörüne yaptırdığı çelik kabin sayesinde burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.