Din-Bir-Sen’den Eğitim-İş’e Sert Tepki

GÜNDEM 11.10.2016 - 14:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Din-Bir-Sen’den Eğitim-İş’e Sert Tepki

denizli haber / denizli 20 haber / Din-Bir-Sen’den Eğitim-İş’e Sert Tepki

Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, Öğrencilerin Cami’ye gitmesinden rahatsızlık duyan Eğitim İş’e sert tepki gösterdi.   Başkan Yusuf Kuru; “Geçen Hafta Camiler ve Din Görevlileri haftası olması hasebiyle kendiminde içinde bulunduğu bazı camilerimize öğrencilerimizle beraber ziyaretler düzenledik. Anlaşılan bu ziyaretlerden birileri rahatsız olmuş ki bizimde fotoğraflarımızı çekerek basın açıklaması gereği duymuş.   Eğitim-iş, 15 Temmuzda Darbe girişimine karşı Camilerimizin ve Din Görevlilerimizin ne kadar dik duruş sergilediğini iyi biliyordur. Bu ziyaretlerde 15 Temmuz Vatan savunmasında Camilerimizin ve Din Görevlilerimizin büyük rol oynadığını öğrencilerimize anlattık. Eğitim-iş’e soruyoruz 15 Temmuz ruhunu akamete mi uğratmak istiyorsunuz?  Din-Bir-Sen Denizli Şubesi olarak, Eğitim- iş’in görevi öğrencilerin camileri ziyaret etmesinden rahatsızlık duyması değil, Camileri dolduracak nesiller yetiştirmek olmalıdır.   Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkemizde öğrencilerin Cami’ye gitmesinden rahatsızlık duyan bir zihniyet bu öğrencilere ne verebilir?   Ey Eğitim-iş Milletimizin değerlerine Laiklik ve Atatürkçülük maskesine sığınarak Diyanetimize ve Milli Eğitimimize saldırmayı bırak.   Din- Bir-Sen Denizli Şubesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet işleri Başkanlığımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftası Olarak yürüttüğü “Cami ve Kitap” ana teması etrafında çeşitli etkinliklerle yapılacak olan çalışma programını yürekten destekleyerek bu tip faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. İfadelerini kullandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Din-Bir-Sen’den Eğitim-İş’e Sert Tepki

Din-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, Öğrencilerin Cami’ye gitmesinden rahatsızlık duyan Eğitim İş’e sert tepki gösterdi.

 

Başkan Yusuf Kuru; “Geçen Hafta Camiler ve Din Görevlileri haftası olması hasebiyle kendiminde içinde bulunduğu bazı camilerimize öğrencilerimizle beraber ziyaretler düzenledik. Anlaşılan bu ziyaretlerden birileri rahatsız olmuş ki bizimde fotoğraflarımızı çekerek basın açıklaması gereği duymuş.

 

Eğitim-iş, 15 Temmuzda Darbe girişimine karşı Camilerimizin ve Din Görevlilerimizin ne kadar dik duruş sergilediğini iyi biliyordur. Bu ziyaretlerde 15 Temmuz Vatan savunmasında Camilerimizin ve Din Görevlilerimizin büyük rol oynadığını öğrencilerimize anlattık. Eğitim-iş’e soruyoruz 15 Temmuz ruhunu akamete mi uğratmak istiyorsunuz?  Din-Bir-Sen Denizli Şubesi olarak, Eğitim- iş’in görevi öğrencilerin camileri ziyaret etmesinden rahatsızlık duyması değil, Camileri dolduracak nesiller yetiştirmek olmalıdır.

 

Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkemizde öğrencilerin Cami’ye gitmesinden rahatsızlık duyan bir zihniyet bu öğrencilere ne verebilir?

 

Ey Eğitim-iş Milletimizin değerlerine Laiklik ve Atatürkçülük maskesine sığınarak Diyanetimize ve Milli Eğitimimize saldırmayı bırak.

 

Din- Bir-Sen Denizli Şubesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet işleri Başkanlığımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftası Olarak yürüttüğü “Cami ve Kitap” ana teması etrafında çeşitli etkinliklerle yapılacak olan çalışma programını yürekten destekleyerek bu tip faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.