Diyarbakır'dan acı haber

GÜNDEM 08.03.2017 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Diyarbakır'dan acı haber

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde pazar günü başlatılan geniş çaplı terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Diyarbakır'ın Lice kırsalında sürdürülen operasyonda 6 teröristin etkisiz hale getirildiği ve bir bomba yüklü araç imha edildiği. Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.   6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, BOMBALI ARAÇ İMHA EDİLDİ Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 6 terörist etkisiz hale getirildi. Bombalı saldırıda kullanılacak araç da imha edildi.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde pazar günü başlatılan geniş çaplı terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Diyarbakır'ın Lice kırsalında sürdürülen operasyonda 6 teröristin etkisiz hale getirildiği ve bir bomba yüklü araç imha edildiği. Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

 

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, BOMBALI ARAÇ İMHA EDİLDİ

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 6 terörist etkisiz hale getirildi. Bombalı saldırıda kullanılacak araç da imha edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.