Dolandırıcılık şebekesine eş zamanlı operasyon

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.01.2024 - 12:11, Güncelleme: 06.01.2024 - 12:18
 

Dolandırıcılık şebekesine eş zamanlı operasyon

Denizli merkezli 3 ilde nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçları işleyen şebekeye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda yakalanan 12 kişiden 10’nu tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri 02 Ocak 2024 tarihinde “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçları ile ilgili Denizli merkezli Bursa ve İstanbul illerinde şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda Denizli’de 8, Bursa’da 3 İstanbul’da 1 şüpheli şahıs olmak üzere 12 kişi yakalandı. “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheli şahıslardan 10 şüpheli şahıs tutuklandı. Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 3 adet şarjör, 42 adet toplam 23.000.000 TL meblağlı çek, yaklaşık 10.000.000TL değerinde tekstil malzemesi, 18 adet çeşitli şirketlere ait kaşe, 15 adet dijital materyal (cep telefonu, bilgisayar vb.) ele geçirildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli merkezli 3 ilde nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçları işleyen şebekeye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda yakalanan 12 kişiden 10’nu tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri 02 Ocak 2024 tarihinde “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçları ile ilgili Denizli merkezli Bursa ve İstanbul illerinde şüphelilerin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda Denizli’de 8, Bursa’da 3 İstanbul’da 1 şüpheli şahıs olmak üzere 12 kişi yakalandı.

“Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarından adliyeye sevk edilen şüpheli şahıslardan 10 şüpheli şahıs tutuklandı.

Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 3 adet şarjör, 42 adet toplam 23.000.000 TL meblağlı çek, yaklaşık 10.000.000TL değerinde tekstil malzemesi, 18 adet çeşitli şirketlere ait kaşe, 15 adet dijital materyal (cep telefonu, bilgisayar vb.) ele geçirildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.