Domuz sürüsü yiyecek için çöpleri karıştırdı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.08.2023 - 08:15, Güncelleme: 24.08.2023 - 08:15
 

Domuz sürüsü yiyecek için çöpleri karıştırdı

Denizli’de artık alışılır hale gelen görüntülerin bir yenisi bu sabah kaydedildi. Merkezefendi İlçesi’ne inen domuz sürüsü bir sitenin önündeki çöp bidonlarını devirerek yiyecek aradı.

Denizli’de yerleşim alanlarının ormanlık alanlara kadar genişlemesi sonucu, yaban hayvanları ile iç içe yaşamaya başlandı. Zaman zaman sürü halinde yerleşim alanlarında gezen domuz sürülerinin bir yenisi Merkezefendi İlçesi, Gerzele Mahallesi 511 sokakta bu sabah kaydedildi. Sürü halinde yerleşim alanına inen domuz sürüsü sokakta bulunan çöpleri karıştırarak yiyecek aradı. Mustafa Sözer isimli vatandaş, tarafından kaydedilen görüntüde, çöp bidonlarını deviren domuzlar buldukları yiyecekleri yedikleri bazılarının ise site bahçesine girip çıktığı gözlendi. İnsanlardan çekinmeden artık sürü halinde gezen ve yiyecek için sokak sokak, cadde cadde gezen domuz sürüleri şehir hayatına alışmış vaziyete geldi. Daha öncede birçok kez domuz sürüsünü Çamlık, Yenişehir ve yine Gerzele Mahallerinde sürü halinde trafikte dolaştıkları kaydedilmişti. VİDEO İÇİN TIKLA!
Denizli’de artık alışılır hale gelen görüntülerin bir yenisi bu sabah kaydedildi. Merkezefendi İlçesi’ne inen domuz sürüsü bir sitenin önündeki çöp bidonlarını devirerek yiyecek aradı.

Denizli’de yerleşim alanlarının ormanlık alanlara kadar genişlemesi sonucu, yaban hayvanları ile iç içe yaşamaya başlandı. Zaman zaman sürü halinde yerleşim alanlarında gezen domuz sürülerinin bir yenisi Merkezefendi İlçesi, Gerzele Mahallesi 511 sokakta bu sabah kaydedildi.

Sürü halinde yerleşim alanına inen domuz sürüsü sokakta bulunan çöpleri karıştırarak yiyecek aradı. Mustafa Sözer isimli vatandaş, tarafından kaydedilen görüntüde, çöp bidonlarını deviren domuzlar buldukları yiyecekleri yedikleri bazılarının ise site bahçesine girip çıktığı gözlendi. İnsanlardan çekinmeden artık sürü halinde gezen ve yiyecek için sokak sokak, cadde cadde gezen domuz sürüleri şehir hayatına alışmış vaziyete geldi.

Daha öncede birçok kez domuz sürüsünü Çamlık, Yenişehir ve yine Gerzele Mahallerinde sürü halinde trafikte dolaştıkları kaydedilmişti.

VİDEO İÇİN TIKLA!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.