DSO Başkani Keçeci, Eximbank Genel Müdürü Yıldırım’ı Ziyaret Etti

DİĞER 07.12.2016 - 08:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DSO Başkani Keçeci, Eximbank Genel Müdürü Yıldırım’ı Ziyaret Etti

denizli haber / denizli 20 haber / DSO Başkani Keçeci, EXİMBANK Genel Müdürü Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Denizli Sanayi Odası Başkanı (DSO) Müjdat Keçeci, Türkiye’de ihracatçıların en büyük finansman kaynağı Eximbank Genel Müdürlüğü’ne atanan Adnan Yıldırım’ı ziyaret etti.Yıldırım’ınEximbank Genel Müdürlüğü görevine atanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Keçeci, Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.   Eximbank kaynaklarının bölgelerin ihracat performansına göre kullandırıldığına işaret eden Keçeci, “Bir Denizlili olarak sizin de bildiğiniz gibi Denizli, ihracatçı bir kentimiz ve Türkiye sıralamasında 8. sırada yer alıyoruz. Tabii ki hedefimiz daha üst sıralara yükselmektir. Bunu yapabilmek için de ihracatçımızın Eximbank kredilerinden yararlanabilmesini bekliyoruz.  Denizli; sürekli üreten, katma değer yaratan, istihdam sağlayan ve ihracat yaparak ülkeye döviz girişini sağlayan bir kent. Böylesine girişimci bir ruha sahip olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan bu işadamlarının desteklenerek daha iyi işler başarmasını ve dünya pazarında rekabet edebilir konuma gelmesini sağlamalıyız. Biz devletten herhangi bir yardım almadan bu seviyeye kadar geldik, alt yapımız mevcutfakat şartlar her geçen gün zorlaşıyor ve dünya çok küçük rekabet edebilmemiz içindesteklenmemiz gerekiyor.Sayın Yıldırım’ın bölgemizdeki ihracat potansiyelini çok iyi bildiğini bu nedenle de bundan sonraki süreçte Eximbank kredilerinden yararlanabileceğimizi düşünüyoruz ”diye konuştu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eximbank Genel Müdürlüğü Adnan Yıldırım, “Ben de bir Denizlili olarak, Denizli’nin potansiyelini ve Denizlili işadamlarının müteşebbis ruhunu biliyorum. Ülke ekonomisine katkı sağlayan ve her zaman daha iyisini yapabilmek için çabalayan Denizli’nin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. ”dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / DSO Başkani Keçeci, EXİMBANK Genel Müdürü Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Denizli Sanayi Odası Başkanı (DSO) Müjdat Keçeci, Türkiye’de ihracatçıların en büyük finansman kaynağı Eximbank Genel Müdürlüğü’ne atanan Adnan Yıldırım’ı ziyaret etti.Yıldırım’ınEximbank Genel Müdürlüğü görevine atanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Keçeci, Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Eximbank kaynaklarının bölgelerin ihracat performansına göre kullandırıldığına işaret eden Keçeci, “Bir Denizlili olarak sizin de bildiğiniz gibi Denizli, ihracatçı bir kentimiz ve Türkiye sıralamasında 8. sırada yer alıyoruz. Tabii ki hedefimiz daha üst sıralara yükselmektir. Bunu yapabilmek için de ihracatçımızın Eximbank kredilerinden yararlanabilmesini bekliyoruz.  Denizli; sürekli üreten, katma değer yaratan, istihdam sağlayan ve ihracat yaparak ülkeye döviz girişini sağlayan bir kent. Böylesine girişimci bir ruha sahip olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan bu işadamlarının desteklenerek daha iyi işler başarmasını ve dünya pazarında rekabet edebilir konuma gelmesini sağlamalıyız. Biz devletten herhangi bir yardım almadan bu seviyeye kadar geldik, alt yapımız mevcutfakat şartlar her geçen gün zorlaşıyor ve dünya çok küçük rekabet edebilmemiz içindesteklenmemiz gerekiyor.Sayın Yıldırım’ın bölgemizdeki ihracat potansiyelini çok iyi bildiğini bu nedenle de bundan sonraki süreçte Eximbank kredilerinden yararlanabileceğimizi düşünüyoruz ”diye konuştu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eximbank Genel Müdürlüğü Adnan Yıldırım, “Ben de bir Denizlili olarak, Denizli’nin potansiyelini ve Denizlili işadamlarının müteşebbis ruhunu biliyorum. Ülke ekonomisine katkı sağlayan ve her zaman daha iyisini yapabilmek için çabalayan Denizli’nin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.