Eğitim-Bir-Sen Maaş Promosyonunu Yükseltti

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.03.2022 - 09:06, Güncelleme: 11.03.2022 - 09:07
 

Eğitim-Bir-Sen Maaş Promosyonunu Yükseltti

Denizli’de 23 Aralık 2021 tarihinde il merkezinde görev yapan yaklaşık 11 bin eğitim çalışanı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan maaş promosyonu ihalesi 7 bin760 TL ile Yapı Kredi Bankası’nda kalmıştı.

Şubat 2022 itibariyle ekonomide yaşanan dalgalanmalara bağlı olarak Eğitim-Bir-Sen tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapılarak yeniden revize edilmesi istenmiş; Eğitim-Bir-Sen, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile de konuyu görüşmüş ve bu konuda ısrarını sürdürmüştü. Bugün, Eğitim-Bir-Sen sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla promosyon tutarını toplamda 5.5 milyon TL artırıldığını ve peşin alınacak olan 7.760 TL'ye ilave olarak çalışanların kredi kartlarına 500 TL tutarında puan yükleneceğini belirtilmiştir. Artırımla birlikte eğitim çalışanlarının alacağı toplam tutar 8 bin 260 TL'ye yükselmiş oldu. İhale aşamasında ihaleye itiraz ederek 500 TL artırılmasını sağlayan Eğitim-Bir-Sen, yine itirazları ve ısrarlarıyla 500 TL daha eğitim çalışanlarına kazandırarak toplamda 1.000 TL çalışanlar lehine bir kazanç sağlamış oldu.
Denizli’de 23 Aralık 2021 tarihinde il merkezinde görev yapan yaklaşık 11 bin eğitim çalışanı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan maaş promosyonu ihalesi 7 bin760 TL ile Yapı Kredi Bankası’nda kalmıştı.

Şubat 2022 itibariyle ekonomide yaşanan dalgalanmalara bağlı olarak Eğitim-Bir-Sen tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapılarak yeniden revize edilmesi istenmiş; Eğitim-Bir-Sen, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile de konuyu görüşmüş ve bu konuda ısrarını sürdürmüştü.

Bugün, Eğitim-Bir-Sen sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla promosyon tutarını toplamda 5.5 milyon TL artırıldığını ve peşin alınacak olan 7.760 TL'ye ilave olarak çalışanların kredi kartlarına 500 TL tutarında puan yükleneceğini belirtilmiştir.

Artırımla birlikte eğitim çalışanlarının alacağı toplam tutar 8 bin 260 TL'ye yükselmiş oldu. İhale aşamasında ihaleye itiraz ederek 500 TL artırılmasını sağlayan Eğitim-Bir-Sen, yine itirazları ve ısrarlarıyla 500 TL daha eğitim çalışanlarına kazandırarak toplamda 1.000 TL çalışanlar lehine bir kazanç sağlamış oldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.