Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:“Türkiye, dünyada ortalama ömrün artmasında bir numara oldu”

GÜNDEM 13.11.2016 - 07:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:“Türkiye, dünyada ortalama ömrün artmasında bir numara oldu”

denizli haber / denizli 20 haber / Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:“Türkiye, dünyada ortalama ömrün artmasında bir numara oldu”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye’nin en ücra köşesindeki bir yaşlının, o son nefesini daha kaliteli alması için, eğer bu devlet milyarları, eski parayla katrilyonları, düşünmeden gözden çıkarabiliyorsa, ancak o zaman devlet olur" dedi.   Yapımı Pamukkale Belediyesi tarafından üstlenen ve 2 bin kişiye sağlık hizmeti verecek olan ‘Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin temel atma töreni gerçekleştiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ardından yapımı Merkezefendi Belediyesi tarafından üstlenen ve 200 öğrenciye hitap eden anaokulu, 4 mahalleye hitap edecek kapalı pazaryeri ile işyerlerinin bulunduğu kompleksin açılışını yaptı. "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde dünyada sağlık destanı yazdı" Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Türkiye’nin en ücra köşesindeki bir yaşlının, o son nefesini daha kaliteli alması için, eğer bu devlet milyarları, eski parayla katrilyonları, düşünmeden gözden çıkarabiliyorsa, ancak o zaman devlet olur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünyada, Türkiye bir sağlık destanı yazdı. Türkiye, dünyada ortalama ömrün artmasında bir numara oldu. Türkiye’nin ortalama yaş artış hızında dünyada bir numara oldu. Bütün dünyanın takdir ettiği bir sağlık devrimi gerçekleştirildi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Daha önce bir belediyenin sağlık ile eğitim alanlarında yatırım yapmasının mümkün olmadığını belirten Zeybekci, HDP’nin elinde bulanan belediyelere yüklendi. Zeybekci, “Başka yerlerde, başka zihniyette olanlar, buna başka şey diyor olabilirler. Belediye, dağdaki teröriste hizmet etmek varken, millete böyle hizmet etmek gibi saçma sapan işlerle uğraşırlar mı? Onların işi gücü ihanet etmek. Ama dertli oldun mu, ama sevdalı oldun mu, bu milletin sevdasındaysan eğer, ne yaparsan, ne edersen, dağları delersin ‘Ferhat’ gibi, bu hastaneleri yaparsın” şeklinde konuştu. “Devlet ‘lağım farelerini’ mahkemeye teslim etti” Tutuklanan HDP’li milletvekilleri ve onların tutuklanmasına karşı çıkan AB ülkelerine yüklenen Bakan Zeybekci, “Şimdi bu milletin gittiği mahkemelere gitmeyiz diyenler, tanımayız diyenler, CHP’nin, MHP’nin genel başkanı, AK Parti dahil olmak üzere, birçok milletvekili gidiyor hesap veriyor, mahkemede ifade veriyor. Çıkıyor yağma yok diyor, o kadar da kolay olmaz o işler diyor. gitmeyeceğiz, haydi gelin götürün bakalım diyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti, lağım faresi gibi, ensesinde tuttuğu gibi mahkemeye götürdü. Bu ülkenin bağımsız mahkemeleri, hakimleri gereğini yaptı. Gereğini serbest bıraktı, gereğini tuttu. Biz lağım faresinin ensesinden tutuyoruz, ciyaklaması başka yerden geliyor, Avrupa’dan geliyor” ifadelerini kullandı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:“Türkiye, dünyada ortalama ömrün artmasında bir numara oldu”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye’nin en ücra köşesindeki bir yaşlının, o son nefesini daha kaliteli alması için, eğer bu devlet milyarları, eski parayla katrilyonları, düşünmeden gözden çıkarabiliyorsa, ancak o zaman devlet olur" dedi.

 


Yapımı Pamukkale Belediyesi tarafından üstlenen ve 2 bin kişiye sağlık hizmeti verecek olan ‘Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nin temel atma töreni gerçekleştiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ardından yapımı Merkezefendi Belediyesi tarafından üstlenen ve 200 öğrenciye hitap eden anaokulu, 4 mahalleye hitap edecek kapalı pazaryeri ile işyerlerinin bulunduğu kompleksin açılışını yaptı.



"Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde dünyada sağlık destanı yazdı"


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Türkiye’nin en ücra köşesindeki bir yaşlının, o son nefesini daha kaliteli alması için, eğer bu devlet milyarları, eski parayla katrilyonları, düşünmeden gözden çıkarabiliyorsa, ancak o zaman devlet olur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünyada, Türkiye bir sağlık destanı yazdı. Türkiye, dünyada ortalama ömrün artmasında bir numara oldu. Türkiye’nin ortalama yaş artış hızında dünyada bir numara oldu. Bütün dünyanın takdir ettiği bir sağlık devrimi gerçekleştirildi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
Daha önce bir belediyenin sağlık ile eğitim alanlarında yatırım yapmasının mümkün olmadığını belirten Zeybekci, HDP’nin elinde bulanan belediyelere yüklendi. Zeybekci, “Başka yerlerde, başka zihniyette olanlar, buna başka şey diyor olabilirler. Belediye, dağdaki teröriste hizmet etmek varken, millete böyle hizmet etmek gibi saçma sapan işlerle uğraşırlar mı? Onların işi gücü ihanet etmek. Ama dertli oldun mu, ama sevdalı oldun mu, bu milletin sevdasındaysan eğer, ne yaparsan, ne edersen, dağları delersin ‘Ferhat’ gibi, bu hastaneleri yaparsın” şeklinde konuştu.



“Devlet ‘lağım farelerini’ mahkemeye teslim etti”


Tutuklanan HDP’li milletvekilleri ve onların tutuklanmasına karşı çıkan AB ülkelerine yüklenen Bakan Zeybekci, “Şimdi bu milletin gittiği mahkemelere gitmeyiz diyenler, tanımayız diyenler, CHP’nin, MHP’nin genel başkanı, AK Parti dahil olmak üzere, birçok milletvekili gidiyor hesap veriyor, mahkemede ifade veriyor. Çıkıyor yağma yok diyor, o kadar da kolay olmaz o işler diyor. gitmeyeceğiz, haydi gelin götürün bakalım diyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti, lağım faresi gibi, ensesinde tuttuğu gibi mahkemeye götürdü. Bu ülkenin bağımsız mahkemeleri, hakimleri gereğini yaptı. Gereğini serbest bıraktı, gereğini tuttu. Biz lağım faresinin ensesinden tutuyoruz, ciyaklaması başka yerden geliyor, Avrupa’dan geliyor” ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.